Foto: Instagram.com/ilvykokomo/
Par pieprasītāko un vienu no pieredzes bagātākajām latviešu kailfoto modelēm tiek dēvēta Ilva jeb Ilvy Kokomo (attēlā). Viņa apceļojusi pasauli un piedalījusies neskaitāmās sesijās, savukārt pievilcīgās meitenes "Instagram" sekotāju pulks pārsniedz 71 tūkstoti.

Intervijā izdevumam "Klubs" Ilva pastāstījusi, ka pirmajā erotiskajā fotosesijā piedalījusies uzreiz pēc 18 gadu sasniegšanas. Meitene apzinājusies, ka viņai ir labs augums, taču tajā pašā laikā arī neizskatās pēc standarta aģentūras modeles.

Ilva drīz vien atradusi veidu, kā ar savu 168 centimetru garo augumu iekļauties industrijā – viņa sākusi piedalīties erotiskajās fotosesijās un pozēt kaila. Laika gaitā viņa strādājusi dažādās kategorijās – fashion, glamour un portretu žanros.

Kā atklājusi modele, ļoti svarīgi ir sevi pareizi reklamēt. Viņasprāt, tam lieti noder internets un sociālie tīkli. Darba šobrīd Ilvai netrūkstot, un pagaidām viņa nav piedalījusies fotosesijās tikai Āfrikā, Āzijā un Austrālijā.

Vēl viens svarīgs kritērijs ir reputācija. Ilva skaidrojusi, ka svarīgi būt pieklājīgai, komunikablai un punktuālai. Tāpat viņa žurnālam "Klubs" stāstījusi, ka panākumu atslēga ir arī labs mārketings un plašs kontaktu loks.

Tiesa, lai gan Ilvas panākumi ir žilbinoši, savu patieso būtību viņa cenšas nošķirt no modes pasaules. Segvārds Kokomo aizlienēts no kādas Karību jūras pludmales. Ideja radusies kā joks, klausoties "Beach Boys" populāro dziesmu "Kokomo".

Savukārt Ilvas hobijs ir kukaiņu bildēšana. Meitene arī atklājusi, ka viņai ir draugs, kurš sniedz atbalstu un tajā pašā laikā ir arī viņas lielākais kritiķis. Ar Ilvy Kokomo daiļradi iespējams iepazīties viņas mājaslapā.

Pool time!!! 💦💦 #dayoff #poolpart #swimmingpool #summerinlatvia

A photo posted by Ilvy Kokomo (@ilvykokomo) on Aug 21, 2016 at 12:43pm PDT

Hello Bologna! ❤️ #bologna #tourist #traveler #traveldiary #italy

A photo posted by Ilvy Kokomo (@ilvykokomo) on Aug 5, 2016 at 1:06pm PDT

Suntanning in Jūrkalne #latvia #jurkalne #jūrkalne #jūrkalnesstāvkrasts #sunbath #suntan #enjoy

A photo posted by Ilvy Kokomo (@ilvykokomo) on Jul 27, 2016 at 9:26am PDT

Back in Latvia ❤️#latvia #jurkalne #jūrkalne #jūrkalnesstāvkrasts #traveler #traveldiary

A photo posted by Ilvy Kokomo (@ilvykokomo) on Jul 25, 2016 at 11:53am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!