Foto: AFP/Scanpix

Svētdienas naktī Beverlihilzā, Hilton viesnīcā norisinājās Holivudas Ārvalstu preses balvas Zelta globuss pasniegšanas ceremonija, kurā, kā jau ierasts, tika godināti ne tikai labāki režisori, aktieri un filmas, bet arī izrādītas jaunākās modes tendences.

Ne vienu vien skatienu piesaistīja aktrise Dženifera Gārnere (attēlā), kura Zelta globusu apbalvošanas ceremonijai bija izvēlējusies neparasta piegriezuma kleitu, kuras augšdaļa viņas krūtis neveikli pieplacināja augumam.

Tiesa, ne visai veiksmīgi izvēlētais tērps neaizēnoja Gārneres prieku un sajūsmu par viņas vīra - aktiera un režisora Bena Afleka - panākumiem ceremonijā: viņa filma Argo tika sumināta kā aizvadītā gada labākā drāma, bet pats Afleks tika pie labākā režisora goda. 

Burvīgā vīnsarkanā kleitā ar dziļu dekoltē ceremonijas Hilton viesnīcā grozījās modele Miranda Kerra, kuru pavadīja laulātais draugs, britu aktieris Orlando Blūms, bet Kerras kolēģe - supermodele Heidija Klūma - bija izvēlējusies plecu atsedzošu baltu tērpu ar dziļu izgriezumu apakšējā daļā, kas skatienus pievērsa viņas kājai.

Dažas dāmas atklātu krūšu izgriezumu vietā bija izvēlējušās izcelt muguras daļu - Džuliana Margulisa ceremoniju apmeklēja ar gandrīz kailu muguru, bet Nikola Kidmena bija izvēlējusies oriģinālu korsetes tipa kleitu ar caurspīdīgu aizmuguri, kas lieliski izcēla viņas smuidro augumu.

Arī Džesika Česteina, kura saņēma balvu kā labākā aktrise par darbu filmā Zero Dark Thirty, ceremonijai bija izvēlējusies tērpu ar atkailinātu muguras daļu, un ar visai drosmīgu kleitas izgriezumu viesus priecēja arī dziedātāja Teilore Svifta.

Par vienu no apspriestākajām kleitām Zelta globusa ceremonijā kļuvis aktrises un dziedātājas Dženiferas Lopesas tērps - viņa svinīgajai ceremonijai bija izvēlējusies miesaskrāsas kleitu ar vizuļojošiem izšuvumiem, kas ne tik vērīgam skatītājam pat varēja radīt iespaidu, ka aktrise ceremonijā ieradusies ļoti atkailinājusies.

Tiesa, miesaskrāsas vai ļoti gaišu toņu tērpus ar atkailinātu plecu un dekoltē daļu šogad bija izvēlējušās arī daudzas citas ceremonijas viešņas - Megana Foksa, Eimija Adamsa un citas.

Šķiet, šī gada Zelta globusa apbalvošanas ceremonijas pikantākā tērpa īpašnieces titulu vēlējās iekarot Eva Longorija, kura pasākumu apmeklēja īpatna piegriezuma melnā tērpā ar dziļu dekoltē, kas ejot atsedza gan viņas kājas, gan gurnus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!