Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ tirdzniecības centrā Galleria Riga ar krāšņu modes skati tika atklāti vienas no Eiropas lielākajām tekstilizstrādājumu grupām Grupo Cortefiel pirmie veikali Baltijā – Cortefiel, Springfield un women'secret.

Atraktīvajā modes skatē, kurā piedalījās arī viena no populārākajām pašmāju modelēm Māra Kampernova, veikalu atklāšanas pasākuma apmeklētājiem bija iespēja gūt ieskatu visu jaunatvērto veikalu piedāvājumā, bet vislielākās ovācijas izpelnījās veļas un naktstērpu skate.

Modes skati plašā pulkā apmeklēja arī vairākas sabiedrībā zināmas dāmas - dziedātājas Elizabete Zagorska un Jenny May, TV seja Vita Balčunaite, stiliste Iveta Vecmane un žurnāliste Una Ulme, MicRec vadītāja Elita Mīlgrāve, reklāmas speciāliste Lelde Vikmane, uzņēmēja Marika Ģederte, aģentūras Vacatio vadītāja Ieva Līpiņa un citas.

Pasākuma vadītājas pienākumi bija uzticēti savulaik ļoti populārajai dažādu televīzijas raidījumu vadītājai Dagmārai Legantei, bet vakara izskaņā viena no apmeklētājām laimēja bezmaksas iepirkšanos kopā ar stilisti Danu Dombrovsku.

Kā informē Grupo Cortefiel pārstāvi, women'secret zīmols orientējas uz modernām sievietēm vecumā no 20 līdz 40 gadiem, piedāvājot sieviešu veļu, naktskreklus, pidžamas un peldkostīmus. Springfield veikala piedāvājumā ir jauneklīgs brīvā laika apģērbs, kas domāts sievietēm un vīriešiem vecumā no 20 līdz 30 gadiem, bet Cortefiel veikalā var iegādāties funkcionālu urbānās modes stila apģērbu, kas paredzēts sievietēm un vīriešiem vecumā no 35 līdz 45 gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!