Foto: Publicitātes attēli

Ceturtdienas vakarā tirdzniecības centrā Sky&More risinājās jaunās pavasara/vasaras sezonas kolekcijas modes skate, kurā piedalījās vairāki sabiedrībā populāri cilvēki, un pasākuma organizētāji bija parūpējušies par dažiem īpaši pikantiem pārsteigumiem.

Jaunās kolekcijas modes skati atklāja dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane, kura apmeklētājus pārsteidza, pirms dziesmas Shine Like a Superstar uz mēles iznākot ar motorzāģi un nekautrīgi pozējot fotogrāfiem.

Dziedātājas dalība lielveikala Sky&More organizētājā pasākumā bija kārtējais apliecinājums tam, ka nesen internetā izplatītais, šī paša tirdzniecības centra uzlaikošanas kabīnē uzņemtais video, patiešām bijusi labi pārdomāta reklāmas akcija.

Modes skatē piedalījās arī motosportists Jānis Vinters, kurš pie skatītājiem izbrauca uz sporta motocikla, Teātra observatorijas jaunais aktieris Rihards Lepers, skandalozā basketbolista Kristapa Valtera bijusī sieva Signe Valtere, stiliste un šova Dejo ar zvaigzni 3 dalībniece Dana Dombrovska, dziedātājs un modelis Markus Riva, kā arī citas sabiedrībā vairāk vai mazāk zināmas personas.

Par īpaši pikantu priekšnesumu bija parūpējusies šova Latvijas princese otrās sezonas dalībniece Sanita Kubliņa (attēlā), kura pa mēli drosmīgi defilēja, tērpta vien pieticīgā apakšveļā un ķēžu pavadā turot divus vīriešus. Lai gan acīmredzams bija tas, ka Sanitai trūkst pieredzes apģērba izrādīšanā, viņas entuziasms sanākušajos radīja patiesu sajūsmu un izsauca aplausu vētru.

Mango piedāvā ieskatu ceturtdienas vakarā bēdīgi slavenajā tirdzniecības centrā Sky&More notikušajā modes skatē (foto - Mārtiņš Plūme).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!