Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā "Mis Rēzekne 2013" titula ieguvēja Kristīne Rancāne (attēlā) devās uz Taizemi, lai piedalītos starptautiskajā skaistumkonkursā Miss Grand International 2013, un tagad tapis zināms, ka jaunietes ķermenis atzīts par skaistāko - viņa ieguvusi titulu "Best Swimsuit".

Rancāne konkursā mērojās spēkiem ar vēl 71 daiļavām no visas pasaules. Pašmāju skaistulei izdevās iekļūt labāko desmitniekā, un, lai gan fināla pieciniekā viņa netika, savā īpašumā meitene ieguva titulu "Best Swimsuit" jeb "ķermenis, kurš vispievilcīgāk izskatās peldkostīmā".

Savukārt par Miss Grand International 2013 konkursa uzvarētāju tika kronēta Puertoriko pārstāve, taču arī latvietes panākumi ir vērā ņemams sasniegums, jo šis bija pirmais starptautiskais skaistumkonkurss, kurā Kristīne jebkad piedalījusies.

Jau vēstīts, ka Rancāne šovasar tika atzīta par Rēzeknes skaistāko meiteni un kļuva par "Mis Rēzekne 2013".

Tagad viņa darbojas aģentūras Mis Latvija paspārnē, kuras vadītājas Intas Fogeles mudināta šobrīd prestižajā precēto dāmu konkursā Mrs. World par kroni cīnās arī hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne Ozoliņa-Sauliete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!