Foto: Vida Press
Strīdēties par gaumi ir bezjēdzīgi un muļķīgi, tomēr reizēm jaunākās modes tendences gandrīz vienprātīgi tiek atzītas par ērmīgām un neizpratnē liek saraukt pieres pat rūdītākajiem stila ekspertiem.

Pretrunīgu novērtējumu izpelnījies barbadosiešu dziedātājas Riannnas un sporta apģērbu ražotāja "Puma" jaunākais veikums – zīmola "Fenty" 2018. gada pavasara/vasaras tērpu kolekcija, kas atrādīta nesen notikušajā Ņujorkas modes nedēļā.

Lai gan košos sportiskā stila apģērbus, kuru dizaina izveidē roku pielikusi Rianna, stila eksperti un modes blogeri slavējuši, jaunākās kolekcijas kurpītes raisījušas neizprati.

Modeles izrādījušas apavus, kas apvieno sportisko un eleganto – starppirkstu iešļūcenes uz augsta papēža.

Izdevums "The Daily Mail" steidz ziņot, ka pat kvēlākie Riannas fani sociālajos tīklos žēlojušies, ka dziedātājas radītie apavi esot dīvaini un visai bezgaumīgi.

"Es vienmēr atbalstu visu, ko Rianna dara vai darīs nākotnē. Izņemot "Puma" augstpapēžu iešļūcenes," "Twitter" tīklā vēstījis kāds komentētājs.

Tiesa, lai gan gumijas čības uz augstiem papēžiem kļuvušas par izsmieklu, daudzi tomēr atzinuši, ka tāpat tās iegādāsies, jo tās gluži vienkārši esot dārgas, un tāpēc – stilīgas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!