Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā ar svinīgu atklāšanas ballīti tirdzniecības centrā Origo tika prezentēts Baltijā pirmais britu vīriešu modes zīmola Blue Inc London apģērbu veikals.

Aptuveni 100 kvadrātmetrus plašajās telpās izkārtoti vīriešu apģērbi - sākot no apakšveļas, T-krekliem, biksēm un apaviem, beidzot ar dažādiem aksesuāriem. Zīmola pārstāvji sola, ka veikalā varēs iegādāties ērtas, kvalitatīvas un stilīgas štātītes par pieejamām cenām.

Starp atklāšanas pasākuma viesiem bija gan volejbolists Aleksandrs Samoilovs, gan neiztrūkstošais Rīgas saviesīgās dzīves baudītājs, modes blogeris Deniss Ševeļovs, gan mediju speciālists un dīdžejs Artūrs Mednis, kā arī uzņēmuma pārstāvji, kuri teica svinīgas runas un pauda lielu prieku par ienākšanu Latvijas tirgū.

Viesi tika cienāti ar uzkodām un vīnu, savukārt par dažādām jestrām izdarībām parūpējās improvizācijas teātra pārstāvji, bet aktīvākie atklāšanas ballītes apmeklētāji piedalījās galda futbola mačā, kurā cīnījās par dažādām balvām no jaunā veikaliņa.

Plānots, ka septembrī tiks atvērts vēl viens Blue Inc London zīmola veikals Valmierā, tirdzniecības centrā Valleta, bet oktobra sākumā Igaunijā durvis pircējiem vaļā vērs Tallinas tirdzniecības centrā Rocca al Mare, savukārt Lietuvas tirgū šis zīmols parādīsies nākamā gada sākumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!