Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 12. decembrī, Galerijā Centrs tika atklāta krāšņa labdarības izstāde Baltā. Skaistā. Liktenīgā, kurā izstādīti Latvijas Mākslas akadēmijas jauno mākslinieku radīti neparasti un oriģināli kāzu tērpi, kas darināti no papīra.

Izstādē, kuras atklāšanai bija izvēlēts "maģiskais" datums 12.12.12., ir aplūkojami jauno modes mākslinieku darinātie tērpi, kuru centrālā tematika ir sieviete - tīra, skaista un liktenīga.

Idejas vizualizācijai izmantotas mākslas fotogrāfijas, bet izstādes eksponātu veidošanā jaunie talanti izmantojuši baltu papīru, kas pārtapis smalkos līgavas tērpos.

Projekts tapis sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju, tirdzniecības centru Galerija Centrs un papīra vairumtirgotāju Antalis, lai sabiedrībai atgādinātu par brīnišķīgo vietu Daugavas krastā - Likteņdārzu - un popularizētu jaunu un unikālu iespēju rīkot tur laulību ceremonijas.

Atklāšanas pasākumā bija iespējams tikties ar tērpu un Likteņdārza idejas autoriem, un starp izstādes atklāšanas viesiem varēja sastapt arī pieredzes bagātos modes māksliniekus Natāliju Jansoni, Bruno Birmani, Arti Štamgūtu un citus, kā arī, protams, visos modes pasākumos klāt esošo blogeri Denisu Ševeļovu (attēlā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!