Foto: F64

Ceturtdienas vakarā par atklātu pasludināts vērienīgais modes pasākums Riga Fashion Week. Jau zināms, ka par galveno modes nedēļas notikumu kļūs modes nama Emanuel Ungaro 2009. gada pavasara un vasaras kolekcijas skate.

Neapšaubāmi, tas pievērsīs Latvijas galvaspilsētai ne tikai lokālās, bet arī ārzemju modes sabiedrības uzmanību, jo zīmolu Emanuel Ungaro ir iecienījušas tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Toms Krūzs, Nikola Kidmena, Uma Tūrmane, Andželina Džolija, Keita Blanšeta, Harisons Fords, Žans Reno un citi. Pasaulslavenu modes namu pieaugošā interese par Rīgas Modes nedēļu un vēlme piedalīties tajā, liecina par Riga Fashion Week izaugsmi.

Ceturtdienas vakarā Rīgas modes nedēļas atklāšanas preses konferencē piedalījās: Riga Fashion Week ģenerālproducente Jeļena Strahova, Ziemeļu Ministru Padomes biroja Latvijā direktors Imants Gross un Grenardi Group mārketinga vadītāja Kristīne Lazdovska.

Piektdien, 31. oktobrī savas kolekcijas izrādīs pašmāju populārākie dizaineri Natālija Jansone, Baiba Ripa un Pēteris Ripa.

Tās pašas dienas vakarā klubā Essential modes ballīti For Dinamo Riga rīko zīmols Kossmoss. Tā pārstāvis Latvijā, pazīstamais modes dizainers Ilja Buličevs, kurš savas kreatīvās idejas īsteno savā modes studijā Kossmoss Design studio.

Rīgas modes nedēļā Ilja piedalījies jau vairakkārt, ar Kossmoss viņš rādījis gan sieviešu, gan vīriešu apģērbu kolekcijas. Piemēram, šī gada Riga Fashion Week pavasara skatē Ilja parādīja kolekciju, kurai bija iedvesmojies no septiņdesmito gadu glamūra.

Dizainers Buličevs un viņa studija šobrīd ir pirmie Baltijā, kas sākuši nodarboties ar augstākās klases korporatīvā stila veidošanu, radot modernu profesionālo apģērbu dažādu sfēru speciālistiem.

Kossmoss Design studio piedāvā Latvijā vislabāko servisu korporatīvā stila veidošanā. Šis darbības virziens studijai ir īpaši aktuāls arī tāpēc, ka komanda veiksmīgi nodarbojas ar šo biznesu arī Krievijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!