Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas vakarā iepirkšanā centrā Sky&More pulcējās 21 sieviete, kura cīnījās par kulta seriāla Sekss un lielpilsēta galvenās varones, aktrises Sāras Džesikas Pārkeres atveidotās žurnālistes Kerijas Bredšovas, līdzinieces titulu.

Skaistās aktrises, kuru žurnālā Klubs Juris Šteinbergs bija nosaucis par "zirgaģīmi", līdzinieču konkursam bija pieteikušās aptuveni 50 dažādas vecuma sievietes, bet ielūgumu uz pasākuma noslēgumu un tiesības piedalīties konkursa finālā bija ieguvusi tikai 21 sieviete.

Sekss un lielpilsēta galvenās varones līdzinieces vērtēja kompetenta žūrija - modes dāma un dažādu stila raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa, kā arī uzņēmējs Māris Gulbis un veikala THE O vadītāja Kristīne Kukure.

Pēc visu konkursa dalībnieču novērtēšanas žūrija nolēma, ka uzvarētājas titulu ir pelnījusi Aiva Oša (attēlā) no Cēsīm, kuras vizuālā līdzība ar populāro seriāla varoni Bredšovu pārsteidza arī pasākuma vadītājus un apmeklētājus.

Uzvarētāja balvā saņēma ne tikai pagodinošo titulu, bet arī balto Halston Heritage zīmola kleitu - kopiju tērpam, kurā Kerija redzama filmas Sekss un lielpilsēta 2 reklāmas rullītī un arī filmas sākuma kadros.

Fotogalerijā Mango piedāvā ieskatu Kerijas Bredšovas līdzinieču konkursā, kā arī modes skatē, kurā tika demonstrēti tērpi no īpašās Sex and The City apģērbu kolekcijas (foto: aģentūra f64 un publicitātes foto).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!