Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā, Sapņu fabrikā norisinājās iespaidīgs pasaules līmeņa šovs Wella Professionals Trend Vision Award 2013, kuru apmeklēja vairāk nekā 1000 frizieru, salona īpašnieku un citu šīs industrijas pārstāvju.

Pasaulē populārā matu kosmētikas zīmola Wella Professionals konkurss Trend Vision Award aizsākās pirms 11 gadiem, un kopš tā laikā šī sacensība guvusi atzinību frizieru vidū visā pasaulē. Lai izvēlētos meistarus, gan Latvijā, gan Lietuvā un Igaunijā agrāk notikušas nacionālās atlases, bet šis bija pirmais gads, kad visu trīs Baltijas valstu meistari sacentās vienkopus.

Sacensība sākās jau agrā sestdienas rītā Ķīpsalas Starptautiskajā izstāžu centrā izstādes Baltic Beauty ietvaros, bet konkursa kulminācija bija baudāma vakarā Sapņu fabrikā, kur notika fināla iznāciens un apbalvošana.

Pirmajā Baltijas Trend Vision konkursā abās kategorijās zelta godalgas un tiesības pāstāvēt Baltiju starptautiskajā Trend Vision uzvarēja meistari no Latvijas - kategorijā Young Talent, kurā cīnījās meistari līdz 30 gadu vecumam, uzvaru izpelnījās 21 gadu jaunā friziere-modelētāja Svetlana Karpova, kas pārstāvēja Rīgas salonu Coiffure, taču starp pieredzējušākajiem meistariem kategorijā COLOR triumfēja talantīgā meistare un starptautisku konkursu uzvarētāja Ilze Eglīte no Valmieras salona Soho.

Pēc visu četrdesmit Trend Vision finālistu prezentācijas, gaidot konkursa rezultātu paziņošanu, skatītāji vēroja grandiozas kolekcijas, ko bija sagatavojuši meistari un stilisti ne tikai no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, bet arī no Londonas.

Papildus krāšņajām kolekcijām skatītājiem bija iespēja arī baudīt dziedātājas Adelly uzstāšanos un vērot jaunākās modes tendences Latvijas modes dizaineru darbos, kurus Latvijā vairākus gadus jau veiksmīgi virza konceptveikals Paviljons.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!