Foto: Publicitātes foto
Galvaspilsētā šonedēļ norisinās jau 19. Rīgas modes nedēļa, kuras ietvaros viesiem ir iespēja iepazīties ar zināmāko pašmāju dizaineru jaunākajām kolekcijām, kā arī gūt ieskatu jaunu modes darboņu paveiktajā.

Trešdienas vakarā Rīgas Mākslas telpā sākās pirmās skates, starp kurām bija arī modes nedēļas debitanti - zīmols Sin on the Beach, kuru 2012. gadā dibinājusi stiliste un māksliniece Anna Kustikova.

Zīmols specializējas pludmales modē, un Riga Fashion Week laikā prezentētās kolekcijas pamatā ir agrāko laiku kūrortu kultūra, kas atspoguļojas mūsdienīgajās pludmales kleitās, apmetņos un cepurītēs.

Kā skaidro zīmola pārstāvji, atsauces uz retro stilu manāmas kleitu un apmetņu siluetos, bet peldkostīmu košās krāsas, aktuālās formas un ironiskās apdrukas ienes kolekcijā mūsdienīgas vēsmas.

19. Rīgas modes nedēļa noslēgsies sestdien, 2. novembrī, un starp gaidītākajām skatēm ir zīmola Amoralle naktstērpu kolekcijas prezentācija, zīmola KatyaKatya Shehurina jaunās sezonas skate, kā arī MAREUNROL'S kolekcijas prezentācija, kas, kā sola pasākuma organizatori, sagādās īstu pārsteigumu.

Nedēļas garumā tiks prezentētas arī zīmolu Anna Led, One Wolf, Narciss, dizaineru Natālijas Jansones, Jāņa Šnē un daudzu citu jaunākie veikumi, un, kā jau ierasts, nav aizmirsts arī par izklaidēm - katru vakaru notiks dažādas ballītes, bet lielais noslēguma burziņš visus vienkopus pulcēs modes nedēļas oficiālajā klubā Coyote Fly.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!