Foto: F64

Trešdienas, 8. maija, vakarā tirdzniecības centrā Spice Home risinājās atraktīvs un krāšņs pasākums, kura laikā jaunākās modes tendences kopā ar saviem četrkājainajiem mīluļiem izrādīja vairākas sabiedrībā zināmas sievietes.

Pasākums tika rīkots par godu dzīvnieku arēnas Dino Arena viena gada jubilejai, un šie svētki tika atzīmēti ar vasaras apģērbu modes skati - suņi demonstrēja dzīvnieku modes namiņa Ļusi & Oļsi šūtos apģērbus, bet saimnieces - zīmola Monton vasaras kolekciju.

Starp modes skates dalībniecēm bija dziedātāja Aija Andrejeva, seriāla UgunsGrēks zvaigzne Ieva Aleksandrova-Eklone, skaistumkonkursu dalībniece un rīkotāja Liene Skulme, dziedātājas Kamilla un Samanta Tīna, aktrise Maija Doveika un citas populāras suņu īpašnieces.

"Man kā suņa īpašniecei šķiet jauki, ka Rīgā nu jau gadu darbojas dzīvnieku arēna. Tā ir vieta, kur regulāri satikties mājdzīvnieku saimniekiem, apmācīt savus mīluļus un arī noskatīt viņiem jaunus draugus dzīvnieku tirdziņā.

Tā kā arēna atrodas tirdzniecības centrā, cilvēku izklaidi - iepirkšanos - var viegli saskaņot ar suņuka apmācībām," arēnas darbību vērtējusi Andrejeva, kura pasākuma apmeklētājus izklaidēja arī ar nelielu priekšnesumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!