Foto: Publicitātes foto

Šomēnes koncertzālē Studio 69 jau ceturto gadu pēc kārtas norisinājās Sportima Bikini Fitness fitnesa šovs, kurā par daiļākās pašmāju bikini modeles titulu sacentās 14 sportisku un trenētu ķermeņu īpašnieces.

Kā vēsta pasākuma organizatori, šovs norisinājās trīs raundos - vispirms visas dalībnieces vienojās kopējā dejā, tad notika "salīdzināšana", kurā tiesneši pēc saviem ieskatiem izraudzījās to dāmu, kura, viņuprāt, visvairāk atbilst sportiskas sievietes skaistuma etalonam, bet noslēgumā notika individuālie iznācieni.

Apkopojot rezultātus, žūrija par daiļāko šī gada Sportima Bikini Fitness dalībnieci atzina zobārsti Viktoriju Volodinu, kas, kā vēsta pasākuma organizatori, sevī iemieso dabisku un nesamākslotu sievietes skaistumu ar ideālām ķermeņa proporcijām.

Otro vietu izcīnīja Sofija Gredzeņuka, kuras individuālā iznāciena deja atstāja neidzēšamu iespaidu uz žūriju, savukārt trešā palika Gabriela Savkina, kas, pateicoties savam trenētajam ķermenim, daudziem atgādināja meiteni no Amazones džungļiem.

Sportima Bikini Fitness fitnesa šovs norisinājās jau ceturto gadu, un arī šoreiz pasākums izpelnījās lielu apmeklētību un izvērtās par vērienīgiem sporta un skaistuma svētkiem.

Šīs ir vienīgās fitnesa sacensības Baltijā, kurās sievietēm iespējams piedalīties bez maksas un pacīnīties par vērtīgām naudas balvām. Pasākuma galvenie atbalstītāji šogad bija Vektrans, Balttrans logistik un Bakernutrition, kas pirmās vietas ieguvējai sarūpēja 500 eiro lielu laimestu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!