Foto: Publicitātes foto

Aizvadītā gada nogalē pašmāju medijus pāršalca vēsts, ka populārais latviešu hokejists Sandis Ozoliņš izveidojis attiecības ar jauniņo modeli Samantu Priedīti (attēlā kreisajā pusē). Tiesa, šai savienībai nebija lemts ilgs mūžs, un pievilcīgā daiļaviņa saviesīgus burziņus pēdējā laikā vairs neapmeklē nopelniem bagātā sportista sabiedrībā.

Modes fotogrāfs Arkādijs Gluhih izsludinājis pieteikšanos ekskluzīvā kalendāra Grand Look Calendar 2016 modeļu atlasei. Nesen aizvadīts pirmais kastings, un vēlāk pievilcīgās daiļaviņas pulcējušās šikā burziņā, kurā lustējusies arī hokejista bijusī mīla. Priedīte ballītē atpūtusies kopā ar draudzenēm.

Jau vēstīts, ka aizvadītā gada sākumā pēc šķiršanās no bijušās TV "dīvas" Annas Lieckalniņas populārais pašmāju hokejists Sandis Ozoliņš kādu laiku bija brīvs vīrietis.

Pēc Latvijas Neatkarības dienas svinībām tika ziņots, ka Ozoliņš svētku koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī bija apmeklējis kopā ar modeli Samantu, un tik oficiāla iziešana sabiedrībā kopā apliecināja sportista un modeles nopietno attiecību statusu.

Par abu kopīgajām gaitām liecināja arī daiļavas bildes sociālajos tīklos, kur viņa redzama kopā ar sportistu, un intervijā žurnālam Santa Ozoliņš toreiz apliecināja, ka uzskatāms par aizņemtu vīrieti. Tiesa, kā liecina DELFI Izklaide rīcībā esoša informācija, romantiskās attiecības pajukušas. Arī abu kopīgie foto no modeles sociālajiem tīkliem izdzēsti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!