Foto: Publicitātes foto

Skandalozā basketbolista Kristapa Valtera bijusī sieva Signe Valtere modes šovā Fashion&Show prezentējusi savu pirmo tērpu kolekciju, par ko momentāni saņēmusi iznīcinošu kritiku no pašmāju modes biznesā esošajiem cilvēkiem. Arī modes māksliniece Šeila jaunajā dizainerē konkurenti nesaskata.

"Kolekcijā jābūt vienojošam momentam, kaut kam, kas paustu radītāja attieksmi. Eņģeļu spārniņi nav vienojošs moments vai arī kas jauns - tos var novērot ikviena veikala reklāmā. Runa ir par savu pienesumu, radošumu, kas liecinātu par kaut kādu attieksmi, bet Fashion&Show kolekcijā nekā tāda nav. Iespējams, ka šādi tērpi ir vajadzīgi Blondīņu asociācijai, bet diez vai vēl kādam," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Šeila.

Spoži izgaismotajā, ar labu fona mūziku apveltītajā skatē, viņasprāt, trūcis paša galvenā - modes. "Signē konkurenci nesaskatu. Skatē bija tik daudz spožuma, presē radīta ažiotāža, bet rezultātā neviens nesagaidīja to, uz ko gāja klātienē nolūkoties. Tas ir tas pats, kas uzaicināt cilvēkus uz kafiju, uzlikt uz galda skaistāko servīzi, cukuru, cepumus, bet aizmirst pašu galveno - kafiju," savu viedokli skaidro Šeila.

Modes māksliniece uzskata, ka tas, ka viņa nepiekrīt šādam skatījumam, nenozīmē, ka tāds vispār nevar būt. "Piesaistīt daudz populāru cilvēku, kas izrāda tērpus, nav liela māksla, un Playboy vai Chippendales cienīgi plikumi patīk visiem. Lai tos redzētu, vienmēr ir jāmaksā nauda, tāpēc noteikti arī bija ieejas maksa skatei," smejas Šeila uzsverot, ka vērot skates bildes viņai bijis jautri.

"Ir labi būt bagātam, skaistam, veselam. Ja jaunākā mode šovbiznesa cilvēkiem ir radīt tērpu kolekcijas, lai to dara - tas ir labāk, nekā bojāt savu izskatu ar plastiskiem uzlabojumiem," jauno tendenci komentē Šeila.

Galerijā: Signes Valteres tērpi modes šovā Fashion&Show.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!