Dziedošās dvīņumāsiņas Drozdovičas jau atklājušas minisvārku sezonu un tuvākajā laikā prezentēs savu apģērbu kolekciju, lai ikviens varētu apģērbties tikpat seksīgi un sievišķīgi kā viņas. Toties viņas pašas savas drēbes nedala – Anas un Katrīnes apģērbs nāk no viena un tā paša skapja.

"Mēs vēl neesam līdz galam paspējušas iejusties vasarā - tagad ir saspringtākais laiks gan mācībās, gan muzikālā ziņā. Mēs pat sauļojušas šovasar vēl neesam," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Katrīne un kopā ar māsu vasaru seksīgās mini kleitiņās, kas nākušas no abu māsu kopējā skapja.

"Kā nekā - mēs taču esam dvīņumāsas, esam augušas kopā, mums ir vienāds stils un vienādi dzīves uzskati. Tāpēc ir tikai loģiski, ka mums uz abām ir viens liels drēbju skapis. Tas ir pat ļoti izdevīgi. Mēs mierīgi varam nopirkt vienu apģērba gabalu, un tas derēs abām, tāpēc sanāk, ka katrai no mums ir dubulta garderobe," priecājas Katrīne.

Domstarpību par to, kas tiks likts abu kopīgajā skapī, māsām nav, jo abu gaume ir līdzīga. Viņām patīk kleitiņas, svārciņi un viss, kas ir sievišķīgs. "Jebkurā vasarā mini ir modē. Kad ir karsts, gribas mini - un neko vairāk nevajag!" sajūsminās Ana.

Īpašu izaicinājumu meitenēm vasaras karstumā sagādājot garo, skaisto matu kopšana, kas nodota Katrīnes ziņā - viņa veido matus gan sev, gan māsai. Turpretī Anai nav tāda talanta friziermākslā, tāpēc viņa Katrīnes matiem klāt neķeras. Tāpēc Ana var iziet sabiedrībā ar interesantāku frizūru, jo māsai veidot matus, protams, ir vieglāk, nekā sataisīt frizūru sev.

"Man patīk viss, kas saistīts ar skaistumu, un drīzumā mēs prezentēsim arī savu apģērbu kolekciju, kurā būs drēbes dvīņu stilā," atklāj Katrīne. Tērpi taps sadarbībā ar veikalu Mandolini un tiks veidoti pēc Katrīnes skicēm.

"Protams, lai kāds apģērba gabals taptu, man vispirms jāsaņem Anas akcepts. Kolekcija būs veidota tādā stilā, lai izceltu sieviešu formas. Ikviena meitene varēs apģērbties kā mēs!" ir pārliecināta Katrīne.

Vēl abu māsiņu tuvākajos plānos ietilpst viņu pirmais videoklips, bet septembrī iznāks dziedošo dvīņumāsu Drozdoviču debijas albums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!