Foto: DELFI

Aizvadītā gada decembrī kanāla 3+ skatītāju novērtējumam tika nodots pārvērtību raidījums Новая Я, kura vadīšana uzticēta stila ekspertei Maijai Silovai (attēlā). Pāris mēnešu laikā viņa palīdzējusi uzlabot ģērbšanās prasmi vairākām sievietēm, un beidzot viņa arī padalījusies ar padomiem, kā izvēlēties apakšveļu.

Kopā ar savu ekrāna partneri, modes mākslinieku Aleksandru Pavlovu, arī šonedēļ Maija kādai sievietei palīdzēja piedzīvot krāšņas pārvērtības, kuras skāra ne tikai raidījuma dalībnieces skapja saturu un stilu, bet arī viņas seju, matus un vizuālo tēlu kopumā.

Līdz šim bija ierasts, ka līdzīgās pārraidēs tiek doti padomi un ieteikumi, kā uzlabot ārējo drēbju kārtu, taču TV3 Play publicēts neliels aizkadra video, kurā Silova raidījuma dalībniecei arī atklājusi, kādu apakšveļu vislabāk izvēlēties.


Pati Maija epizodes sākumā nedaudz samulsa un paskaidroja, ka vēl nekad mūžā TV kadrā nav rokās turējusi apakšveļu, tomēr drīz vien raidījuma vadītāja mulsumu pārvarēja un bija gatava atklāt vairākus knifiņus, kuri lieti noder, meklējot ķermenim atbilstošus krūšturus un biksītes.

Silova laipni pārvērtību dalībniecei pastāstīji, kādas ir jaunākās tendences apakšveļas modē, kā arī to, kādi krūšturi un biksītes vislabāk paslēps defektus un izcels efektus. Tāpat viņa arī atklāja, ka, izvēloties apakšveļu, ļoti svarīgi, lai sieviete tajā sajustos īpaša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!