Foto: Publicitātes foto

Novembra izskaņā tika noskaidroti desmit jaunieši, kuri sacentīsies skaistumkonkursā Mis un misters Jelgava 2013, un aizvadītajā nedēļas nogalē, piedaloties pikantā modes skatē, dalībnieki beidzot sevi prezentēja plašākai publikai.

Turpmāko divu mēnešu garumā pieci puiši un tikpat meitenes trenēsies, piedalīsies foto sesijās un kopīgi izklaidēsies, un pirmais pārbaudījums konkursantiem tika sarīkots sestdienas, 30. novembra, vakarā Jelgavas naktsklubā Tonuss.

Mis un misters Jelgava šī gada finālisti savas prasmes un daili demonstrēja pikantu tērpu skatē, kurā puiši, tērpušies vienā apakšveļā un ķēdēm ap kaklu, paklausīgi defilēja meiteņu pavadībā.

Tāpat modes skatē tika demonstrēti arī Daigas Latvkovskas un Laimas Ūdres tērpi, un šova ietvaros uzstājās arī Jelgavas Amatniecības vidusskolas audzēknes, kuras bija sagatavojušas Body Art iznācienu.

Vakara gaitā notika iepazīšanās ar visiem konkursantiem, bet pasākuma kulminācijā tika noskaidrots konkursa "Mis un misters foto", taču lielais konkursa fināls, kad tiks kronēts šī gada skaistākais Jelgavas pāris, norisināsies janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!