Foto: Publicitātes foto
Bārbijai līdzīgajai odesiete Valērija Lukjanova (attēlā), kura internetu pārpludinājusi ar savām fotogrāfijām, beidzot īstenojusi savu sapni kļūt par īstu modeli un piedalījusies kāda prestiža modes žurnāla foto sesijā.

Valērijas ķermenis tagad rotās amerikāņu žurnāla V vāku, no kura agrāk lūkojušās tādas šovbiznesa zvaigznes kā Dženifera Lopesa, Nikola Kidmena, Natālija Portmena, Džastins Bībers un citi.

Bez bilžu apskates žurnāla lasāma arī intervija ar Valēriju, kurā gan viņa lielākoties atstāsta lietas, par kurām viņas faniem Latvijā jau sen zināms.

"Odesas Bārbija" atkārto, ka viņas svars ir vien 42 kilogrami un ka, pretēji populārajam viedoklim, viņas izskats ir daudzu gadu neatlaidīga darba un labu gēnu rezultāts, nevis plastikas ķirurgu meistarības paraugstunda.

Pēc Valērijas vārdiem, vienīgi krūtis viņai neesot īstas - tās esot mākslīgi palielinātas, lai būtu "harmonijā ar gurniem un vidukli". Savu neparasto skaistumu jauniete skaidro ar izteiktu grimu un veiksmīgi piemeklētu apģērbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!