Foto: Reuters/Scanpix

Šī gada februārī plašu ažotiāžu radīja Holivudas aktrises Andželīnas Džolijas labā kāja, kuru kinozvaigzne demonstratīvi izrādīja "Oskara" ceremonijas laikā, bet tagad šai, iespējams, pasaulē slavenākajai ekstremitātei radusies nopietna konkurence.

Šīs nedēļas sākumā Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā plašā pulkā bija sanākušas dažādas šovbiznesa un modes pasaules zvaigznes, lai piedalītos par tradīciju kļuvušajā Tērpu institūta noslēguma ballē.

Visas dāmas, gatavojoties šim prestižajam un modes pasaulē apspriestajam pasākumam, bija rūpīgi piedomājušas pie savas garderobes, bet par visapspriestāko notikumu kļuva modeles Anjas Rubikas (attēlā) parādīšanās.

28 gadus vecā poļu izcelsmes skaistule prestižajai ballei bija izvēlējusies ļoti drosmīgu tērpu - viņa ieradās dizainera Antonija Vačarello darinātā plānā zīda kleitā, kas modeles augumu atsedza gandrīz pilnībā, atklājot arī to, ka šajā vakarā apakšveļu Anja vilkt nav vēlējusies.

Pasākumu modele, kura pēdējos trīs gados arī regulāri piedalījusies veļas zīmola Victoria's Secret šovos, apmeklēja pikantā tērpa autora pavadībā, un, kā vērtējuši ārvalstu preses izdevumi, ne jauno sievieti, ne viņas kavalieri kleitai pievērstā uzmanība neesot mulsinājusi.

Foto galerijā: ieskats Metropolitēna muzeja Tērpu institūta sezonas noslēguma pasākumā, kuru ne viena vien daiļava - Kamerona Diasa, Gvineta Paltrova, Nina Dobreva un citas - apmeklēja gana drosmīgā tērpā, neapgrūtinot sevi ar apakšveļas valkāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!