Foto: F64

Plašajam apakšveļas veikalu klāstam Latvijā pievienojies jauns zīmols – Queen Lingerie, tāpēc ceturtdienas, 19. septembra, vakarā rīdzinieki pulcējās Tērbatas ielā 20, lai piedalītos šī zīmola pirmā veikaliņa atklāšanā.

Kā ierasts, veikala atklāšana sākās ar sarkanās lentes pārgriešanu. Pasākums, ko vadīja Jeļena Gricuka, tika aizvadīts draudzīgā atmosfērā, malkojot šampanieti un našķojoties ar zemenēm.

Starp burziņa viesiem bija ne tikai skaistas apakšveļas cienītāji un cienītājas, bet arī Queen Lingerie Tērbatas ielas kaimiņi no tādiem veikaliem kā Kūkotava, Vīna studija un citiem.

Uz ballīti ieradās arī vairāki populāri un atpazīstami cilvēki, piemēram, sabiedrības dāma Marika Ģederte, dziedātāja LieneCandy, kura uz atklāšanu ieradās kopā ar savu jauno mīlestību Igoru, žurnāliste Ieva Adamss un mūziķe Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark.

Vakara gaitā viesi varēja priecēt acis modes skatē, kurā tika demonstrēta zīmola jaunākās kolekcijas apakšveļa, kā arī pēcāk to iegādāties, jo šobrīd tā nopērkama ar 30% atlaidi.

Veikala atklāšanas pasākumā tika izspēlētas arī vairākas dāvanu kartes, kā arī sarīkota loterija, kuras laikā viesi savā īpašumā varēja iegūt kārdinošas un elegantas dāvanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!