Vēl viena mīklaina modeles nāve satricinājusi visu modes pasauli un šovbiznesu. Šanhajā ar septiņiem naža dūrieniem nogalināta 22 gadus vecā kanādiešu modele Diāna O'Braiena.

Modeli atrada mirušu dzīvoklī "Sarkano lukturu" rajonā, ko Diāna īrēja kopā ar savu draudzeni. Policijas izplatītā informācija vēsta, ka uz modeles ķermeņa konstatēti septiņi naža dūrieni. Pēc šausminošās slepkavības, varmāka aizlaidās, līdzi paņemot fotoaparātu, portatīvo datoru un citas vērtīgas lietas.

Modeles paziņas lēš, ka Diāna uz Šanhaju devās vai nu reklamēt viskiju, vai arī, lai pusplika dejotu, gados vecākiem vīriešiem. Klīda runas, ka Diāna nebija apmierināta ar darbu modeļu aģentūrā "JH Model Management" un grasījās tuvākajā laikā pamest gan aģentūru, gan Šanhaju. Atklājās arī kāda mīklaina informācija par modeļu aģentūru, proti, aģentūras adrese un mājas lapa interneta tīmeklī, pēc Diānas šausminošās nāves pazuda kā nebijusi. Minētā modeļu aģentūra paguva vien publiskot informāciju, ka par savu modeļu drošību, aģentūra atbild vien darba laikā.

Taču vēl kāds avots vēsta, ka Diānas karjera gāja augšup, jo modele bija noslēgusi kādu izdevīgu kontraktu ar modeļu aģentūru no Milānas, bet nezināmu apstākļu dēļ, šis piedāvājums netika realizēts un modele piekrita doties strādāt uz Ķīnu.

Pēdējais ieraksts modeles dienasgrāmatā - Facebook vēsta, ka modelei pajukušas attiecības ar otru pusīti.

Aizdomās turamā persona šobrīd ir aizturēta un notiek izmeklēšana.

Jāpiezīmē, ka šis traģiskais negadījums, ir otrais pēdējo divu mēnešu laikā, kad dzīvību zaudē modeles. Pirms mēneša no saviem Manhetenas apartamentiem, kas atradās 9. stāvā, izkrita superemodele Ruslana Koršunova. Ruslana savu dzīvi beidz ar pašnāvību, taču iemesli šādai rīcībai, joprojām nav noskaidroti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!