Foto: Mavrix/Scanpix/Vida Press

Par nepilngadīgo līgavu dēvētā amerikāņu sabiedrības dāma Kortnija Stodena (attēlā) 29. augustā svinēs 23 gadu jubileju, un savā neilgajā mūžā viņa jau pamanījusies nostiprināt pozīcijas pasaules šovbiznesā un kļūt par Amerikas tabloīdu mīlulīti.

Slavas saulītē simpātiskā blondīne nonāca, kad viņa 16 gadu vecumā apprecējās ar par viņu 34 gadus vecāko amerikāņu aktieri Dagu Hačisonu. Tad arī Kortnijai tika piekabināta nepilngadīgās līgavas birka, ar kuru viņai, šķiet, nāksies sadzīvot visu atlikušo mūžu.

Lai gan laulība ar aktieri nu jau ir izjukusi, Stodena cītīgi rūpējas par to, lai viņas vārds netiktu aizmirsts, un visbiežāk par sevi viņa atgādina, uzvelkot mugurā kaut ko pagalam nepiedienīgu vai provokatīvu. Lai gan par gaumi strīdēties ir bezjēdzīgi, Kortnijas ģērbšanās stilu ir grūti nodēvēt par elegances priekšzīmi, un Delfi Izklaide piedāvā izlasi ar nepilngadīgās līgavas tērpiem, kas izbrīnījuši, šokējuši un likuši trīt mēles.

Salātlapu bikini

Foto: Vida Press

Astoņpadsmitajā dzimšanas dienā Kortnija sev uzdāvināja krūšu implantus, un labākais veids, kā jaunos apaļumus atrādīt plašākai sabiedrībai, ir uzvilkt niecīgu bikini.

Kortnija ir aktīva dzīvnieku tiesību aizstāve un veģetāriete, un savulaik viņai izdevās apvienot patīkamo ar lietderīgo – ne tikai propagandēt veselīgu dzīvesveidu, bet pie viena arī atrādīt kuplās krūtis.

2014. gada 16. jūlijā, kad ASV tika svinēta nacionālā hotdogu diena, nepilngadīgā līgava pret šī neveselīgā ēdiena reklamēšanu protestēja, tērpusies no salātlapām veidotā bikini.

Apgleznotas krūtis

Foto: Vida Press

Laika gaitā daudzas slavenas sievietes atkailinājušās, lai aizstāvētu dzīvnieciņu tiesības, un Kortnija Stodena nav izņēmums – 2015. gada vasarā viņa savu neizmērojamo mīlestību pret dzīvajām radībiņām apliecināja, apgleznojot krūtis.

Stodena toreiz Sandjego ielās gozējās gandrīz pusplika – daiļaviņa kājās bija apāvusi augstpapēžu zābakus, dupsi iespīlējusi niecīgās stringa bikšelēs, savukārt iespaidīgo krūtažu izkrāsojusi raibu kā dzeņa vēders.

Žakete uz kailas miesas

Foto: Vida Press

Savukārt 2015. gada rudenī Kortnija apliecināja – pat viselegantāko bikškostīmu iespējams sagandēt, ja zem žaketes netiek uzvilkts krūšturis.

Lai gan žakete uz kailas miesas šovbiznesa daiļavu vidū ir visai iecienīta modes tendence, ne visas var lepoties ar tik iespaidīgiem apaļumiem, kādi ir Kortnijai. Nepilngadīgās līgavas mākslīgās krūtis no dekoltē izspīlējās kā divi milzu arbūzi, radot ne pārāk estētisku ainu.

Tērps, kas knapi satur pupiņus

Foto: Vida Press

Ārzemju ziņu virsraksti ar apskaužamu regularitāti vēsta, ka Kortnija atkal mugurā uzvilkusi kaut ko tādu, kas knapi spēj noturēt vietā viņas milzu krūtis.

Aizvadītā gada Valentīna dienā jaunā sieviete uz randiņu ar nu jau bijušo vīru Dagu Hačisonu devās sievišķīgā kleitā, kas izcēla viņas smalko figūru, bet vislielāko uzmanību izpelnījās krāšņais dekoltē, no kura spraucās ārā visi labumi.

Piedauzīgs apģērbs un vulgāra uzvedība

Foto: Vida Press

Aizvadītā gada vasarā Stodena aptuveni trešajā grūtniecības mēnesī piedzīvoja spontāno abortu, pēc kura bēdu nomāktā sieviete slīga depresijā, aizrāvās ar alkohola lietošanu un noskuva matus, lai atbrīvotos no visa negatīvā.

Mierinājumu viņa centās rast vētrainā uzdzīvē, kas gāja roku rokā ar vulgāru uzvedību un provokatīviem tērpiem.

Mežģīnes bez krūštura

Foto: Vida Press

Krūšturis vispār nav Kortnijas iecienītāko apģērbu saraksta augšgalā, un aizvadītā gada nogalē, apmeklējot kādu saviesīgu burziņu, nepilngadīgā līgava gāja uz pilnu banku – iespaidīgos apaļumus ļāva apskatīt kā uz delnas.

Stodena sabiedrībā izgāja caurspīdīgā mežģīņu blūzītē, kas ķermeņa augšdaļu piesedza tikai tik daudz, lai neviens nevarētu pārmest, ka viņa bijusi pilnīgi kaila.

Aukliņas un pikants misēklis

Foto: Vida Press

Arī pikanti misēkļi nepilngadīgajai līgavai nav nekas neierasts – pupiņš no tērpa viņai izsprucis tik daudz reižu, ka to vairs nav iespējams saskaitīt.

Šī gada sākumā smalkā šovbiznesa zvaigžņu ballītē Beverlihilsā nepilngadīgā līgava atkal nonāca starmešu gaismās. Fotogrāfu uzmanību viņa izpelnījās ar skatienus piesaistošu dekoltē izgriezumu, ko kopā saturēja aukliņas, un sasveicināties ar pasākuma viesiem izlīda arī daiļavas krūtsgali.

Uz randiņu dodas gandrīz kaila

Foto: ""Purina"

Savukārt šovasar Stodena pa Londonas ielām defilēja miesaskrāsas viegla auduma tērpā, kas praktiski neatstāja vietu iztēlei.

Pieguļošais plānais audums izcēla daiļaviņas krūšu apaļumus, bet svārku šķēlums gandrīz atsedza par daudz. Mediji toreiz vēstīja, ka Kortnija šādu ietērpu bija izvēlējusies ar gudru ziņu – viņa devās uz randiņu un, iespējams, gribēja kavalierim par sevi atstāt neaizmirstamu iespaidu.

Mazāk ir vairāk

Foto: Vida Press

Jūnija izskaņā Kortnijas formas Beverlihilsā radīja īstu jucekli – viņa uz randiņu ar kādu noslēpumainu vīrieti devās tērpā, kas visiem lika atskatīties.

Nepilngadīgā līgava ielās bija izgājusi apžmiegtos minisvārkos, kas knapi nosedza viņas dupsi, un metāliska auduma niecīgā topiņā, kārtējo reizi apliecinot, ka mazāk ir vairāk un provokatīvs apģērbs joprojām ir iedarbīgākā metode, kā likt par sevi runāt.

Lai tik veļas!

Foto: Vida Press

Kā jau iepriekš mēs noskaidrojām, Stodena sevi lieki neapgrūtina ar krūštura uzvilkšanu un saviem pupiņiem ļauj dzīvot pašiem savu dzīvi.

Šovasar Londonā nepilngadīgajai līgavai atkal izdevās trāpīt tieši desmitniekā un nokļūt ziņu virsrakstos, jo viņa pastaigā pa pilsētu bija devusies pieguļošā topiņā, zem kura nebija uzvilkta apakšveļa. Rezultātā viņas mākslīgās krūtis burtiski vēlās ārā no dekoltē izgriezuma.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!