Foto: DELFI
Ceturtdienas, 19. marta, vakarā Rīgas modes nedēļas ietvaros notika Krievijas mākslinieces Polinas Samarinas tērpu skate, kas izpelnījās plašu pašmāju sabiedrības krējuma interesi. Taču jaunā seksa eksperta Edgara Toretto ierašanās lika ikvienam skatītājam uz brīdi atraut acis no modēm.

"Esmu cilvēks, kas nebaidās publiski runāt par seksu, iespējams, kādu ar to šokējot. Tā kā man ļoti patīk sado - mazo, jau iepriekš biju izlēmis, ka uz kādu Riga Fashion Week šovu ieradīšos šāda stila maskā," DELFI Izklaidei atklāj Toretto.

Lai savu uznācienu padarītu vēl efektīgāku, sadistisko rotaļu mīļotājs uz modes skati līdzi ņēma kādu krāšņu blondīni ar lielām acīm, kuras apģērbā arī netrūka elementi no intīmpreču veikaliem. Kopā ar nerātno pāri bija arī viņu draugi - kluba Ed Hardy īpašnieks Artūrs Čikuls un frizieris Marselino.

Pēc sarīkotā skandāla Rīgas modes nedēļas atklāšanā Toretto tika dots mājiens, ka uz tērpu skatēm viņš vairs nav gaidīts viesis. Tomēr pasākuma organizatori šoreiz izlēma likt skandālistu mierā un ļaut viņam vērot skati.

Kā atklāj pats seksa eksperts, viņa un pavadones atrašanās zālē gan daļēji nozagusi Samarinas šovu. Daudzi modes mīļotāji tā vietā, lai aplūkotu tērpus, uzmanību koncentrējuši uz neķītro pāri.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!