Ja vasarā, lai izskatītos labi, pietika vien ar vēju matos, tagad tā vien prasās pēc kādas lociņas vai elegantākas nianses matos, īpaši, ja jāapmeklē kāda ballīte. Lai katru reizi, kad gribas būt skaistai, nav jāapmeklē salons, talkā nāk Latvijas zvaigžņu iecenītākais frizieris ar vienpadsmit gadu pieredzi - Marselino, kurš ir arī trakākais Britnijas Spīrsas fans Latvijā.

Kā atklāj Marselino, par skaistuli kļūt nav grūti. Meitene sevi var sapucēt pati vai ar kādas draudzenes palīdzību. Viens šoziem ļoti aktuāls frizūras variants ir lokas, taču tas nebūt nenozīmē, ka jāskrien uz veikalu pēc ruļļiem vai lokšķērēm.

Lai tiktu pie supermoderniem matiem, pietiks ar foliju un parasto matu taisnotāju. Turklāt process ir vienkāršs un izcili ātrs, kas nozīmē, ka pēc darba pietiek ieskriet mājās uz pāris minūtēm, lai pārtaptu par princesi un joztu uz balli.

Lai nodemonstrētu, kā tas notiek, talkā nāk un modeles lomā iejūtas Marselino draudzene Ieva Pizika. "Trakākais Britnijas fans beidzot atradis savu Britniju tepat Latvijā," priecīgi ziņo Marselino.

Video uzņemts vietā, kur slavenā klubu saimnieka Artūra Čikula vadībā pašlaik top unikāls izkaides un atpūtas centrs,

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!