Foto: Mango

Uzņēmēja un skaistumkonkursa Mrs. Universe 2008 uzvarētāja Marika Ģederte vienmēr uz pasākumiem ierodas modīgi ģērbusies, ievērojot ielūgumā norādīto ģērbšanās stilu.

Mary Cohr skaistumkopšanas institūta īpašniece atklāj, ka vienmēr pati izdomā kādu apģērbu izvēlēties. "Es ļoti cienu cilvēku izdomu un pasākumu organizatorus, kuri nosaka dress code jeb ģērbšanās stilu. Man tas ir izaicinājums, lai es kombinētu no tiem apģērbiem, kas man ir garderobē," tā Ģederte.

Uz koncertu kluba Godvil atklāšanas ballīti uzņēmēja bija izvēlējusies apģērbu, ievērojot dress code, dievišķīgā un velnišķīgā, kā arī jebkura cita cilvēcisku pretrunu vizualizācija.

Ģederte bija tērpusies korsetē, šortos, viņas blondos matus rotāja melns cilindrs, bet kājās uzņēmējai bija melnas zeķubikses ar sarkaniem aplīšiem un gari lakādas zābaki.  

Ģederte arī pati organizē tematiskās ballītes. Saviem darbiniekiem viņa jau ieplānojusi Jaunā gada ballīti safari stilā.

"Man ir pietiekoši liela garderobe, lai es kombinētu savu apģērbu," tā Ģederte.

Interesanti, ka Ģederte ballītēs ierodas ar fotokameru rokās. "Tā kā man bija fotoaparāts un vajadzēja saprast, ko visas tās podziņas nozīmē, mācījos foto nodarbībās. Tagad varu fotografēt savas draudzenes, dzīvniekus un dabu. Tā nodarbe ir izveidojies par hobiju. Senāk, kad man bija ziepju trauks, es daudz vairāk bildēju, bet tagad, kad man ir profesionāls fotoaparāts un zināšanas, vairāk domāju vai ir atbilstošas gaismas, vai optika atbilst, " tā par jauno vaļasprieku stāsta Ģederte.

Foto: Māris Protizāns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!