Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ventspils teātra namā Jūras vārti pulcējās modes mīļotāji, lai klātienē baudītu Latvijas modes palātas organizēto festivālu Riga Fashion Mood, kas pirmo reizi notika ārpus galvaspilsētas.

Festivāla ietvaros pasākuma apmeklētājiem bija iespēja redzēt tādu dizaineru kā Šeilas, Natālijas Jansones, Aleksandra Pavlova, Žanetes Auziņas, zīmola Amoralle un citu jaunākās kolekcijas.  

Īpaši atraktīvas izvērsās Latvijas bērnu modes zīmolu Colorlicious, Leny Tomy Factory un Hebe skates, kuru laikā mazie modeļi iekaroja nedalītas skatītāju simpātijas.

Ventspilnieku atsaucība modes svētkiem bija gana liela, un, kā vēsta pasākuma organizatori, klātienē festivāla skates vērojuši vairāk nekā 350 apmeklētāju. Internetā un interaktīvajā televīzijā tās skatījušies vēl vairāki tūkstoši modes mīļotāju.

Modes festivāls Riga Fashion Mood tiek organizēts kopš 2011. gada, bet iepriekšējos gados festivāla skates un pasākumi, kuru mērķis ir attīstīt modes platformu Latvijā un palīdzēt Latvijas dizaineriem un zīmoliem piedāvāt savas kolekcijas klientiem, norisinājās Rīgā.

Fotogrāfi: modes skates - Uldis Vilks, aizskatuve - Arturs Kondrats, sabiedrība - Kaspars Ūdris, Uldis Vilks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!