Foto: DELFI

Ceturtdienas, 26. septembra, vakarā iepirkšanās centrā Galleria Riga ar modīgu burziņu durvis vēra itāļu modes zīmola MAX&Co butiks, kas pircējiem sola īpašu iepirkšanās piedzīvojumu.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta aktrisei Agnesei Zeltiņai (attēlā), kura pēdējos gadus lielāko daļu laika pavada Itālijā, bet pirms veikala atklāšanas Zeltiņa sociālajos tīklos pauda prieku, ka viņa, piedaloties pasākumā, varēs cilvēkiem ieteikt to, kas viņai pašai ļoti patīk.

Par muzikālo noformējumu pasākumā rūpējās žurnāla Cosmopolitan galvenā redaktore Santa Zāmuele, kura darbojas arī kā dīdžejmeitene, un veikala atklāšanas viesiem bija iespēja gan iepazīties ar zīmola jaunākajām kolekcijām, gan baudīt dzērienus.

Starp pasākuma apmeklētājiem bija arī paši uzticamākie pašmāju modes dzīves interesenti - blogeri Deniss Ševeļovs un Jaroslavs Barišņikovs, kurš pasākumu apmeklēja kopā ar modeļu aģentūras Wunderkind direktori un modeli Elīzu Trumpi.

Tāpat novērtēt itāļu zīmola mājīgo un oriģināli iekārtoto veikaliņu bija ieradusies vienmēr smaidīgā TV "seja" Anna Rozīte, sabiedrisko attiecību eksperte Una Ulme, uzņēmēja Svetlana Loeva un citi modīga dzīvesveida cienītāji.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!