Foto: Vida Press
Populārais amerikāņu izdevums "People" šonedēļ publiskojis ikgadējo apkopojumu ar desmit vislabāk ģērbtajām slavenībām, un šogad topa pirmajā vietā pirmoreiz žurnāla pastāvēšanas vēsturē ierindota nevis viena persona, bet gan pāris – indiešu aktrise Prijanka Čopra un viņas vīrs, popmūziķis Niks Džonass.

Turklāt, kas interesanti, pirmoreiz vislabāk ģērbto ļaužu topā iekļauts ne tikai mīlas pāris, bet arī divi vīrieši – jau iepriekš minētais Džonass un amerikāņu teātra mākslinieks Billijs Porters. Līdz šim apkopojumā tradicionāli gozējās tikai daiļā dzimuma pārstāves.

37 gadus vecā Čopra savulaik atpazīstamību iemantoja, uzvarot konkursā "Miss World". Pēc tam viņa kļuva par pieprasītu Bolivudas aktrisi un līdztekus pamanījās iekarot arī Holivudu. Pērn indiešu skaistule mija gredzenus ar par viņu desmit gadus jaunāko Džonasu, kurš ir labi zināms mūziķis un viens no grupas "The Jonas Brothers" dalībniekiem.

Skaistais pāris mediju un sabiedrības uzmanību izpelnījies ne tikai vecumu atšķirības dēļ, bet arī ar pārdomātu un saskanīgu stilu. Abi sarkanā paklāja pasākumos allaž demonstrē izcilu gaumes izjūtu.

Kā norādījis izdevums, pāris nekad nesaskaņo apģērbus un izvēlas dažādus zīmolus, tomēr abu stils vienmēr ir uz vienas nots.

Savu sarkanā paklāja debiju kā pāris Čopra un Džonass piedzīvoja 2017. gadā prestižajā Tērpu institūta noslēguma ballē "Met Gala" Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā.

Vislabāk ģērbto slavenību apkopojumā iekļauta arī dziedātājas Selīna Diona un Dženifera Lopesa, jaunā aktrise Zendaija, popzvaigzne Lady Gaga, tenisiste Serēna Viljamsa, jau minētais Billijs Porters, dziedātāja Keisija Musgreivsa, kā arī aktrises Redžina Kinga un Džemma Čana. Vairāk par topā iekļautajām zvagznēm var uzzināt šeit.

Atgādinām, ka pērn žurnāls vislabāk ģērbto slavenību vidū īpaši izcēla Lielbritānijas prinča Harija sievu, Saseksas hercogieni Meganu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!