Foto: Publicitātes foto
Ņujorkā noslēdzies bērnu un pusaudžu konkurss, kura gaitā tiek izraudzīti paši smirdīgākie, pretīgākie un novalkātākie apavi. Šogad konkursā triumfēja 12 gadus vecā Džordana Ārmstronga (attēlā) no Ņūmeksikas.

Kā meitene pastāstīja pēc uzvaras, viņa jau divus gadus staigā vienos un tajos pašos apavos - gan uz skolu, gan spēļu laukumu, bet dažreiz tajos arī guļ.

Džordana izteikusi vēlmi, lai viņas kājas pārstātu augt, jo tad viņa varētu šos pašus apavus bez mainīšanas nēsāt visu mūžu.

Par uzvaru konkursa finālā cīnījās septiņi bērni, kas Ņujorkā bija ieradušies no Ņūmeksikas, Konektikutas, Ilinoisas, Džordžijas, Aļaskas un Mičiganas, bet apavu pretīguma līmeni noteica kompetenta žūrija.

Uzvarētāja par saviem smirdošajiem apaviem balvā saņēma septiņus jaunus apavu pārus, kā arī 2500 dolāru lielu naudas summu.

Ikgadējais konkurss Rotten Sneaker Contest norisinās jau kopš 1974. gada, un tā sponsori vienmēr ir kāda apavu ražotāju kompānija. Pēdējos 15 gadus smirdošo apavu konkurss saistīts ar kompāniju Odor-Eaters.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!