Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas laulātā draudzene, dziedātāja Anna Sedokova "YouTube" publiskotā intervijā Vasīlijam Konovam pavēstījusi par savu rocību un ikmēneša izdevumiem.

Anna Timma (pēc kāzām ar Jāni Sedokova esot pieņēmusi vīra uzvārdu) sarunā interneta platformā "YouTube" atklājusi savas dzīves izmaksas. Annas Timmas ikmēneša izdevumi esot 1,5 miljoni Krievijas rubļu jeb, konvertējot eiro valūtā, apmēram 16 500 eiro. Šo aspektu izcēlusi Krievijas ziņu aģentūra Lenta.ru.

Basketbolista sieva nesen ar hipotekārā kredīta palīdzību iegādājusies mitekli Maskavā, par to samaksājot 58 miljonus rubļu (aptuveni 645 tūkstoši eiro), un tajā patlaban notiekot remonts. Topošais dzīvoklis ir 200 kvadrātmetru plašs, un par to viņa ik mēnesi maksā kredītu bankai. Uz jauno dzīvokli Anna Timma, visticamāk, pārcelsies kopā ar vīru Jāni, ar kuru tagad mīt īrētā dzīvoklī.

Intervijā dziedātāja arīdzan publisko informāciju par saviem ikmēneša tēriņiem, kas ir jau minētie 16 500 eiro. Šajā summā Anna Timma iekļauj ne tikai ikdienišķās vajadzības, bet arī, piemēram, samaksu saviem darbiniekiem, kuri palīdz māksliniecei attīstīt viņas apģērbu līniju "LA Story", kā arī šajā summā ietilpst īres maksa par mitekli, kurā viņa mīt patlaban. Raidījumā viņa gan atzīst, ka "šajos laikos" ir jādomā par tēriņu samazināšanu.

Tāpat dziedātāja atklāj, ka jauna hita nopirkšana nav nekāds lētais prieks, proti, par labu dziesmu, kas varētu kļūt populāra, esot jāšķiras no apmēram 5000 ASV dolāru, neskaitot tās aranžējumu, mūzikas klipa filmēšanu un citus izdevumus, hitu popularizējot.
"Delfi" jau vēstīja, ka ukraiņu izcelsmes dziedātāja apprecējusies ar latviešu basketbolistu, šobrīd Maskavas klubā "Himki" spēlējošo Jāni Timmu. Abi pastāvīgi mīt Maskavā. Anna Timma nesen atzina, ka laulības ar Jāni bijušas tālab, lai sakārtotu dokumentus, proti, viņa kā neprecēta un turklāt Krievijas pilsone ar grūtībām drīkstēja apmeklēt Latviju, Timmas dzimteni. Latvijā Timmam aug divus gadus vecs dēls no laulības ar Sanu Timmu, kas šķirta drīz vien pēc viņa iepazīšanās ar Sedokovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!