Foto: Vida Press

Dziedātāja Dženifera Lopesa un aktieris Bens Afleks baudījuši divvientulību nedēļu ilgā atvaļinājumā, kas vedina domāt, ka kādreizējie saderinātie pēc virknes peripetiju savās privātajās dzīvēs atkal varētu būt kopā, ziņo ārvalstu slavenību tabloīdi.

Lopesa un Afleks sāka tikties 2002. gadā, tobrīd nonākot uz slavenību žurnālu vākiem kā sensacionāls pāris. 2003. gadā tika plānotas kāzas, taču tad saderināšanās tika atsaukta. Lopesa toreiz publiski izteicās, ka šķiršanās no Afleka viņai nozīmējusi pa īstam salauztu sirdi. Turpmākos gadus abi uzturējuši draudzīgas attiecības, taču ģimenes dibināja ar citiem cilvēkiem.

Pirms nepilna mēneša 51 gadu vecā Dženifera Lopesa paziņoja, ka neglābjami izjukušas viņas attiecības ar Aleksu Rodrigesu, ar kuru viņa bija kopā četrus gadus un grasījās precēties. Bet šā gada janvārī kļuva zināms, ka no draudzenes Armasas izšķīries arī Afleks – 48 gadus vecais aktieris pusotru gadu bija kopā ar jauno aktrisi, un paparaci fiksētie attēli liecināja gluži vai par idilli.

Tagad, kad gan Afleks, gan Lopesa ir šķīrušies no saviem draugiem, pāris devies kopīgās brīvdienās uz Montanu un atgriezušies Losandželosā ar privāto lidmašīnu. Turklāt šī nav pirmā reize, kad abi laiku pavadījuši kopā un divatā, vēsta tabloīds "People". Abi manīti arī Afleka dzīvesvietas tuvumā, vizinoties ar motociklu.

Slavenību tabloīds "E!", atsaucoties uz anonīmu avotu, vēsta, ka Lopesas bijušais līgavainis esot šokā, ka Lopesa tik ātri sākusi jaunas attiecības, turklāt tieši ar Afleku. Jāpiebilst, ka Lopesa un Afleks nav medijiem komentējuši, vai patiešām 17 gadus pēc saderināšanās atsaukšanas atkal sagājuši kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!