Foto: F64

Talantīgā jaunā dziedātāja Patrīcija Ksenija Kuprijanoviča (ar skatuves vārdu Patrisha jeb Patriša) ļāvusies visai atklātai intervijai Jānim Krīvēnam viņa interneta autorraidījumā "Pāļa bazars".

Patrišai šobrīd ir 19 gadu, 26. jūnijā viņa svinēs apaļos 20. Jauniete paviesojusies "YouTube" šovā "Pāļa bazars", kur kopā ar tā vadītāju malkojusi stiprus un arvien stiprākus alkoholiskos dzērienus, atbildot uz dažādiem jautājumiem. "Pāļa bazara" jaunākā epizode publiskota Līgo dienas rītā.

Tajā jaunā dziedātāja atklājusi, ka jau vairāk nekā četrus gadus ir attiecībās. Viņas mīļotais vīrietis ir krietni vecāks par pašu Patrīciju – abus šķir 13 gadi. Mīla uzplaukusi laikā, kad meitene vēl bija nepilngadīga, viņai bijis 15 gadu. Šāds gadu slieksnis nav mulsinājis grupas "Triānas parks" bundzinieku Edgaru Viļumu – viņam meitene šķitusi nobriedusi.

Raidījumā Patriša teic, ka vienmēr zinājusi: viņai piemērots gados vecāks puisis. Attiecībās ar Edgaru gājis augšup un lejup, taču plinte krūmos nekad nav mesta. Problemātiskās situācijas var atrisināt ar mīlestību, viņa spriež.

Viņai pašai aprit 20 gadu, bet abi satikušies, kad Patrīcijai bija 15, puisim – 28, saskatīšanās notikusi kādā TV3 pasākumā. "Mēs sākotnēji to baigi neafišējām, jo bija nedaudz bažas par to, ko citi varētu padomāt, bet man pašai ģimenes draugos ir pāri, kuriem ir liela gadu starpība. Es redzu, cik kolosālas ir tās ģimenes," sarunā ar misteru Krīvēnu pauž māksliniece. Patrīcija jau sen savai šobrīd 44 gadus vecajai mammai teikusi, ka negribētu būt kopā ar kādu savu vienaudzi.

Viņa allaž sevi izjutusi esam vecāku par saviem gadiem, un tādu viņu uztvēris arī Edgars. Kā raidījumā atklāj jauniete, viņas puisis esot domājis, ka Patrīcijai viņas piecpadsmit gados esot vismaz 23. "Es izskatījos vecāka. Un arī tas veids, kā es komunicēju ar citiem cilvēkiem, bija tāds nobriedušāks," satikšanos ar mīļoto atceras Patriša.

Tāpat viņa "Pāļa bazarā" atklāj, ka ar vakcinēšanos pret Covid-19 nesteidzas, lai gan tieši viņas darbības joma visātrāk varētu atsākt pilna mēra darbu, ja gan mūziķi, gan koncertu apmeklētāji būs vakcinējušies. Patriša skaidro, ka pagaidām pie viņas neviens nav vērsies ar lūgumu piedalīties kādā pasākumā, tāpēc par vakcinēšanos viņa nedomā.

Raidījumā Patriša arī pieskārās kādam citam posmam dzīvē, proti, izrādās, ka viņa reiz strādājusi ietekmīgās influenceres Elīnas Didrihsones apģērbu veikalā "Butterfly". Par šo savas dzīves posmu un darbu ar uzņēmuma vadītājiem viņai ir visnotaļ neglaimojošas pārdomas. Pilnu "Pāļa bazars" epizodi ar Patrišu vari noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!