Foto: Privātais arhīvs

Skandalozu slavu guvusī influencere, jaunā dziedātāja Adriana Miglāne saņēmusi piedāvājumu precēties – to izteicis viņas gadu vecā dēliņa tēvs.

Bauskas apkaimes slavenākā influencere, kura šogad pavasarī kļuva īpaši populāra pēc skandāla par paviršu "influencēšanu", nenorādot sadarbības un reklāmas, nu pošas kāzām. 21 gadu vecā meitene teikusi jāvārdu savam draugam, gadu vecā dēliņa Hugo tētim, ar kuru jauniete ir kopā jau ilgāku laiku.

Skaisto notikumu influencere steigusi ziņot saviem 76 tūkstošiem sekotāju "Instagram" vietnē: "Vēl tagad raudu aiz laimes... Tas bija tik skaisti, tik ļoti... Protams, ka saku Tev JĀ," raksta Miglāne, jūras krastā parādot saderināšanās gredzentiņu.

Instagrama īsajos video Miglāne svētdienas rītā pauda, ka "tas ir katras meitenes sapnis" un viņai pašai vēl viss notikušais jāaptver. "Tas ir tik ļoti īpašs mirklis. Manuprāt, tas tā pa īstam notiek vienreiz dzīvē. Pamodos šorīt, paskatījos [uz gredzenu] un domāju: paga, nopietni?!" savas nākamā rīta sajūtas apraksta influencere, par kuru Latvija pirmo reizi uzzināja šovā "X Faktors", kur Miglāne šova pirmajā sezonā tika līdz pat finālam, taču neuzvarēja.

Būdama atbildīga pret savu sekotāju ordām, Miglāne arī norāda: pirms ievietot attēlu ar gredzentiņu pirkstā, viņa domājusi par meitenēm, kuras vēl nav tikušas bildinātas. "Viņām noteikti sasāpas sirsniņa ar jautājumu "a kad tad man?" vai "kāpēc mani vēl nebildina?"" Uz šiem jautājumiem 21 gadu vecā influencere sniedz atbildi, proti, ka "visam ir savs laiks, tas notiks īstajā brīdī". Miglāne vēl laimi visām.

Jauniete nav iepazīstinājusi plašāku publiku ar savu līgavaini. Viņa iepriekš publiski paudusi, ka draugs izvairās no publicitātes. Abi kļuva par vecākiem 2020. gada augustā, kad pasaulē nāca Hugo. Mazulis nu jau ilgāku laiku ir sabiedrotais mātei viņas influenceres aktivitātēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!