Foto: LETA
Kādreiz tik aktīvais un atraktīvais uzņēmējs Raimonds Gerkens nu ir pavisam prom no uzņēmējdarbības un tagad dzīvo visparastākā pensionāra dzīvi, noskaidrojis dzīvesstila žurnāls "Kas Jauns".

"Delfi" jau vēstīja, ka 69 gadus vecais bijušais miljonārs Raimonds Gerkens vairs nav līdzīpašnieks uzņēmumam "Gerkens un Co", par vienīgo uzņēmuma kapitāldaļu turētāju vasarā kļuva Andris Vasiļjevs, Gerkena biznesa partneris, kam pieder arī "Mēbeļu nams".

Raimonds Gerkens izdevumam "Kas Jauns" skaidro, ka nu ir vienkāršs pensionārs – viņam nav neviena uzņēmuma, neviena amata. "Cik var? 30 gadus nomocīju to biznesu. Pietiek. Arī bijušā uzņēmuma gaitām līdzi nesekoju [..]. Gribas mierīgu dzīvi bez apkārtējo uzmanības. Ir jau pienācis zināms vecums – nākamgad aprit 70 gadu. Tas ir gana pieklājīgs skaitlis. Arī veselība vairs nav tāda, kā gribētos, tā ir sašķobījusies," atklāj Gerkens, kurš savulaik gozējās miljonāru sarakstos. Nu Gerkens vairs nenodarbojas arī ar savu iemīļoto hobiju makšķerēšanu.

Kā zināms, deviņdesmitajos gados, kad Latvijā valdīja sūra nabadzība, Gerkens izvērsa lētu apģērbu un apavu tirdzniecības tīklu visā Latvijā, tostarp veikali atradās arī "dārgajās" Rīgas vietās Elizabetes ielā blakus valdības mājai un Vecrīgas sirdī. Uzņēmējam savulaik piederēja 47 veikali visā valstī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!