Foto: Privātais arhīvs

Katrīne Sauliete turpina baudīt romantiskus mirkļus divatā ar savu mīļoto Pēteri Vasiļevski, piemēram, Valentīndienā puisis bija sarūpējis savai sirdsdāmai sevišķi glaunu izklaidi.

"Mēs esam lieli romantiķi. Mums patīk čubināties, bubināties, bučināties," par savām attiecībām ar mīļoto vīrieti Pēteri "360TV" veidotajā realitātes seriālā "Ģimene burkā" paudusi populārā influencere Katrīne Sauliete.

Piemēram, Valentdīndienu viņa kopā ar Pēteri pavadīja dārgas viesnīcas ekskluzīvā numuriņā, kas veidots ar atsauci uz Ņujorkas atmosfēru. "Delfi" noskaidroja, ka šis prieks maksā 400 eiro par nakti – tieši tik maksā glaunie apartamenti smalkā Rīgas viesnīcā. Attēlus no divtulības priekiem Katrīne, kā ierasts, publiskoja arī savā "Instagram" kontā.

Valentīndienu pāris svinēja divatā, bez TV kameru klātbūtnes. Taču šovā abi ļāvuši ieskatīties citos romantikas brīžos, proti, Katrīne vēl pirms 14. februāra mīlas svētkiem savam vīrietim bija sarūpējusi atpūtu citā viesnīcā un pirtiņā. Divatā, kamēr Katrīnes meitas bauda tēva Kaspara Saulieša uzmanību un audzināšanu.

"Iespējams, viņš ir romantiskāks, jo viņš vairāk piedomā pie lietām – negaidot atnes man puķes, ejot pa veikalu, viņš ierauga kādas lietas un saka: gāju garām, paskatījos un man likās, ka tev to vajag. Viņš ir tāds romantiskāks," mīļoto Pēteri raksturo Katrīne.

Savukārt Pēteris teic, ka abi nespējot viens otram paiet garām bez bučas vai pieskāriena. "Tā romantiskā puse jau iznāk ārā tad, kad tu gribi. Kad pret cilvēku ir mīlestība, romantika pati nāk ārā," spriež Pēteris.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!