Foto: AFP/Scanpix/LETA/Kadri no video
Absolūts luksuss no vissīkākās detaļas līdz pat skatam pa 24 logiem – Ņujorkas ekskluzīvāko īpašumu brokeris Raiens Serhants pārdošanā izlicis penthausu vienā no augstākajiem Ņujorkas namiem Parka avēnijā 432.

Pārdošanā nonācis, iespējams, visglaunākais īpašums Manhatanā, Ņujorkā. Potenciālajiem pircējiem tiek piedāvāts 96. stāva penthauss debesskrāpī "432 Park Avenue", ziņo "Bloomberg".

Pati augstceltne pilnībā uzcelta 2015. gadā. Tā ir 425 metrus augsta ēka ar 85. stāviem, vairāki stāvi atrodas pazemē. Par penthausa apartamentiem dēvē dzīvokļus, kuri atrodas no 91. līdz 96. stāvam, un tieši augstākā stāva iespaidīgais miteklis šobrīd tiek tirgots par 169 miljoniem ASV dolāru. Tas gan nav jumta stāvs, bet stāvu zemāk.

Taču mitekļa jaunais īpašnieks uz mājām varēs nokļūt ar helikopteru, jo no jumta ir ērta nokļūšana pasakaini greznajā dzīvoklī. 767 kvadrātmetrus plašo īpašumu ar 24 logiem uz visām debespusēm un skatu uz Centrālparku 2016. gadā iegādājās Saūda Arābijas miljardieris Favazs Al Hokairs, par pirkumu samaksājot 87 miljonus dolāru. Nu tas tiek tirgots par teju divkārt lielāku summu – 169 miljoniem dolāru.

Cerībā, ka šim dzīvoklim atradīsies reāls pircējs, aģents Raiens Serhants skatītāju "izved" ekskursijā pa grezno īpašumu. Dzīvoklī ir sešas guļamistabas, septiņas vannasistabas; mēbeles un pārējā furnitūra ir "Hermes", "Fendi" un "Bentley" darbs. Brokeris īpaši uzsver nepārspējamos skatus no tāda augstuma uz Ņujorkas visām pusēm. Dažu dienu laikā šo video "YouTube" platformā redzējuši jau pusmiljons cilvēku, un varbūt starp tiem ir arī kāds ieinteresētais pircējs...
Foto: AFP/Scanpix/LETA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!