Foto: Vida Press

Holivudas aktieris Bens Afleks sniedzis interviju populārajā Hovarda Šterna šovā un cita starpā atklājis, ka viņš būtu pavisam nodzēries, ja turpinātu dzīvot kopā ar Dženiferu Gārneri. Šis Afleka izteikums vēlāk viņam "atspēlējies" sociālajos tīklos, īpaši tviterī.

Bens Afleks un Dženifera Gārnere bija precējušies no 2005. līdz 2018. gadam. Tagad Afleks jau nepilnu gadu ir kopā ar savu seno laiku mīļoto Dženiferu Lopesu un saka, ka ir laimīgāks nekā jebkad. Bet iepriekšējā laulībā viņš būtu nodzēries pavisam, publiski pauda talantīgais aktieris Hovarda Šterna šovā.

Kopdzīvē ar Gārneri viņš juties "ieslodzīts" un tāpēc arī sācis dzert. "Mēs droši vien būtu ķērušies viens otram pie rīkles. Es joprojām dzertu un nebūtu nonācis pie dzīves skaidrā," situāciju modelē 49 gadus vecais Afleks, kurš ir viens no tiem Holivudas aktieriem, kas neslēpj: viņš ir alkoholiķis.

Ikdiena šajā laulībā viņam bijusi smaga – Afleks gribējis šķirties, tomēr bērnu dēļ palicis. Laimīgs nejutās un, lai izslēgtos, katru dienu izdzēris pudeli viskija un gulējis uz dīvāna.

Pēc intervijas sociālie tīkli pildījās ar fanu pārdomām – daudzi norāda, ka ir ļoti neglīti un netaktiski no viņa puses savā atkarībā vainot sievu. "Viņš bija alkoholiķis vēl pirms kāzām ar Gārneri," raksta kāds. Cits piebilst: "Tik neglīti izteikties par savu bērnu māti..."

2018. gadā Afleks devās uz rehabilitācijas klīniku. Vēl vairāk: viņu turp visai nožēlojamā paskatā nogādāja pati Gārnere, lai gan pāris tobrīd jau vairākus gadus nedzīvoja kopā. Tagad abu attiecības ir normalizējušās, abi rūpējas par saviem bērniem, un satikās arī 9. decembrī Santamonikā, Losandželosā, lai atvases pavadītu uz skolu un izrunātu savas lietas.

Afleka un Gārneres laulībā dzimuši trīs bērni – meitas Violeta (15), Serafima (12) un dēls Semjuels (9).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!