Foto: Mango
Tā kā pagājušajā gadā dziedātāja Aisha jeb Aija Andrejeva (attēlā) savas daiļrades cienītājus pārsteidza ar jaunu vizuālo tēlu, šogad viņa kardinālas izmaiņas savā stilā nav ieplānojusi, un 2010. gadā apņēmusies palikt uzticīga blondajai matu krāsai.

"Pagaidām neko speciāli neesmu domājusi mainīt. Par to, vai manā stilā būs izmaiņas, rādīs laiks," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj jaunā dziedātāja un piebilst, ka vizuālās pārvērtības viņa iepriekš neplāno, bet, ja pēkšņi rodas kāda ideja, Aisha to arī steidz realizēt.

Par vienu gan dziedātāja ir pārliecināta - blondās matu cirtas viņa nevēlas nokrāsot tumšas. "Vienreiz esmu pamēģinājusi būt par tumšmati un vairs negribu to atkārtot," atklāj dziedātāja, kura arī no saviem draugiem saņēmusi ne vienu vien komplimentu par blondo matu toni. "Jā, esmu dzirdējusi, ka man piestāv gaišie toņi," viņa saka.

Aisha novērojusi, ka daudzas blondīnes kaut reizi dzīvē pamēģinājušas kādu tumšāku matu krāsu, bet beigu beigās atgriezušās pie gaišiem matiem. "Man liekas, ka arī tumšmatēm ir līdzīgi," novērojumos dalās dziedātāja.

Apmeklējot pasākumus, kuru ielūgumā norādīts vēlamais ģērbšanās stils jeb dress code, Aisha to vienmēr cenšas ievērot. "Parasti jau dreskods ir prasība ģērbties melnā, vakarkleitā vai kokteiļkleitā. Nekas kanibālisks vai pretstatā manam stilam nekad nav bijis jāvelk," atzīst dziedātāja un atklāj, ka arī pašas rīkotos pasākumos vai draugu ballītēs viņa vēlas, lai aicinātie viesi ievēro noteiktu ģērbšanās stilu.

Neraugoties uz savu atpazīstamību un nepieciešamību bieži apgrozīties publiskos pasākumos, Aishai ikdienā nav svarīgi izvēlēties populāru zīmolu apģērbus. "Ikdienā ģērbjos pēc noskaņojuma. Tas var būt sportisks stils, bet tikpat labi varu justies arī augstpapēžu kurpēs," stāsta meitene un nenoliedz, ka, veidojot savu stilu, viņa ietekmējusies arī no ārzemju šovbiznesa slavenībām.

Dziedātāja nav novērojusi, ka Latvijā būtu daudz tādu cilvēku, kas ikdienā staigātu augstās modes dizaineru radītajos apģērbos un aksesuāros. "Kāda jēga staigāt zīmolu apģērbā, ja drēbes vai aksesuāri ir no trīs gadus vecas kolekcijas," uzskata Aisha, kuras garderobē ir gan skaistas lietiņas no Donnas Karan kolekcijām, gan oriģinālas un interesantas mantas no humpalām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!