Foto: Vida Press

Holivudas aktieris Aleks Boldvins svētdien izdzēsis savu verificēto kontu mikroblogošanas vietnē "Twitter". Tajā viņš kopš oktobra traģiskā notikuma vesterna filmēšanā mēdza atbildēt uz sekotāju jautājumiem un paust jaunumus nelaimes izmeklēšanas gaitā.

Kā vēsta "Independent", aktieris izdzēsis savu tviterkontu pēc tam, kad televīzijā "ABC News" tika pārraidīta vairāk nekā stundu garā intervija ar viņu saistībā ar traģisko incidentu vesterna "Rust" filmēšanā. Uzņemšanas laukumā nāvējošus ievainojumus guva filmas operatore, bet režisors sašauts plecā.

Intervijā Boldvins uzstāja, ka nenospieda ieroča mēlīti, tāpēc nevar uzņemties vainu par notikušo. Viņš skaidroja, ka joprojām nav ne jausmas, kā gan viņa rokās nonācis rekvizīts ar īstu patronu tajā. ""Mēlīte netika nospiesta, es to nenospiedu. Es nekad ne uz vienu netēmētu un nekad neizšautu," viņš komentē, "kāds pistolē ielika īstu patronu, kādām vispār filmēšanas laukumā nevajadzēja pat atrasties," viņš pauda intervijā.

Aktierim līdz šim bija divi "Twitter" konti. Aktīvākais un populārākais 5. decembra vakarā tika dzēsts. No šī profila Boldvins nereti piedalījās sarunās par "Rust" traģēdiju, kamēr otrā kontā pēdējais ieraksts veikts divas dienas pirms nelaimes filmēšanas laukumā. Nu atstāts tikai otrais profils, kurā par traģēdiju netiek runāts. Boldvins nav komentējis iemeslus, kāpēc profils izdzēsts. Iespējams, tas saistīts ar publikas reakciju pēc intervijas izskanēšanas TV ēterā.

Saistībā ar notikušo traģēdiju apsūdzības vēl joprojām nevienam nav uzrādītas, turpinās izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!