Foto: Vida Press
Septembrī tapa zināms, ka britu prinča Viljama dzīvesbiedre, Kembridžas hercogiene Katrīna ir gaidībās, un karaliskās ģimenes fani jau naski ķērušies klāt mazuļa dzimuma un iespējamo vārdiņu paredzēšanai.

Kensingtonas pils oktobrī "Twitter" tīklā izplatīja oficiālu paziņojumu, ka Viljama un Katrīnas trešais bērns pasaulē nāks 2018. gada aprīlī. Savukārt gaidāmā mazuļa dzimums joprojām tiek turēts noslēpumā.

Izdevums "The Mirror" šonedēļ vēsta, ka Lielbritānijā sācies īsts likmju likšanas neprāts. Ļaudis nežēlo naudu, izsakot minējumus par to, kāds ir gaidāmā bērna dzimums un kādu vārdu vecāki dos savam trešajam pēcnācējam.

Tā kā britu karaļnams neaizraujas ar neparastiem bērnu vārdiņiem, priekšroku dodot bijušo monarhu un citu savu savu senču godināšanai, gandrīz droši var teikt, ka pāra trešā bērna vārda izvēlē ģimene pieturēsies pie klasiskām vērtībām.

Britu mediji, atsaucoties uz bukmeikeru kantoriem, vēsta, ka trīs populārākās vārdu versijas ir Alise un Viktorija, ja tā būs meitenīte, savukārt Arturs ir iecienītākais likmju licēju variants, ja pasaulē nāks zēns.

Tiek vēstīts, ka pēdējoreiz vārds Alise karaliskās ģimenes ciltskokā piederējis karalienes Elizabetes II tantei princesei Alisei, kura nomira 2004. gadā 102 gadu vecumā.

Visnotaļ lielu popularitāti guvuši arī tādi meiteņu vārdi kā Elizabete, Mērija un Greisa. Savukārt zēnu vārdiņu vidū vēl minēti tādi varianti kā Frederiks, Henrijs, Filips, Alberts, Aleksandrs un Džeimss.

Likmes tiek liktas arī par to, kāds būs mazuļa svars piedzimstot. Tāpat arī ļaudis cenšas paredzēt aptuvenu pulksteņlaiku, kad mantinieks nāks pasaulē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!