Foto: Privātais arhīvs
Arī slikta slava ir slava – tā var sacīt par 21 gadu veco amerikānieti Avu Luīzi, kura šobrīd ir pati nīstākā influencere pasaulē.

Skandāls aizsākās brīdī, kad skaistule vietnē "Tik Tok" publicēja sešu sekunžu garu video, kurā laiza poda malu lidmašīnas labierīcībās.

Jauniete pati to nosauca par "koronavīrusa izaicinājumu", un video zibenīgi kļuva par vienu no visvairāk skatītajiem arī citos sociālajos tīklos, izsaucot sašutuma vētru.

Pašai Avai ir 21 tūkstotis sekotāju "Tik Tok" vietnē un gandrīz 170 tūkstoši instagramā. Internetā redzams, ka arī citi jaunieši sekojuši influenceres piemēram – kāda meitene arī metusies laizīt poda brilli lidmašīnā, bet kāds puisis filmējis, kā nolaiza durvju rokturi.

Tomēr šis "izaicinājums" nav izvērties masveidā.

Pati Ava Luīze medijam "Business Insider" paudusi, ka neko no paveiktā nenožēlo, jo gribējusi, lai viņai tiek pievērsta lielāka uzmanība nekā koronavīrusam.

Un tas viņai ir izdevies, jo cilvēki sociālajos tīklos lūdz piemērot influencerei pat kriminālatbildību par tik bezatbildīgu rīcību pandēmijas laikā.

Ava Luīze dzīvo Maiami. Iepriekš jauniete vairākkārt centusies kļūt populāra sabiedrībā, piemēram, divreiz piedaloties ASV šovā "Dr. Phil". Tāpat viņa iepriekš paudusi, ka "būmeriem (vecāka gadagājuma cilvēkiem - red.) ir jānomirst" .
View this post on Instagram

A post shared by Ava Louise (@avalouiise) on Mar 16, 2020 at 2:41pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Ava Louise (@avalouiise) on Feb 10, 2020 at 8:33am PST

View this post on Instagram

A post shared by Ava Louise (@avalouiise) on Mar 9, 2020 at 1:30am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!