Foto: Facebook.com/carly.r.mersola
25 gadus vecā bārmene Kārlija Mersola (attēlā) no Kalifornijas, sekojot daudzu sieviešu piemēram, aizrāvusies ar mākslīgo skaistumu. Viņa apņēmusies kļūt par "dzīvo lelli" un, lai īstenotu šo mērķi, jau iztērējusi prāvu naudas summu.

Intervijās ārvalstu medijiem Kārlija pastāstījusi, ka lellīte Bārbija vienmēr bijis viņas skaistuma ideāls. Pirms aptuveni astoņiem mēnešiem sieviete sākusi veikt dažādas skaistuma procedūras, lai līdzinātos savam elkam.

Pusgada laikā viņa iztērējusi gandrīz 11 tūkstošus ASV dolāru. Par šo naudiņu viņai palielinātas lūpas, neskaitāmas reizes uzklāts mākslīgais iedegums, izbalināti mati un pieaudzētas mākslīgās cirtas.

Pagaidām viņa nav veikusi plastiskās operācijas, taču Kārlija ir apņēmības pilna to labot. Viņa savas 36F krūtis vēlas palielināt līdz G izmēra krūštura bļodiņām.

Kā stāstījusi Kārlija, viņa vēlas izskatīties pēc iespējas mākslīgāka – kā plastmasas lelle. Jaunā sieviete dievina sev pievērsto uzmanību, un viņa ir gatava darīt visu, lai noturētu ļaužu interesi.

Kārlija apgalvojusi, ka blondi mati, lielas krūtis un lelles cienīgs izskats viņu dara neaprakstāmi laimīgu. Tāpat viņa veic regulāras fiziskās aktivitātes, lai iegūtu šmaugu vidukli.

Tiesa, Kārlijas puisis, kurš par viņu ir 20 gadus vecāks, nav pārāk priecīgs, ka daiļaviņa aizrāvusies ar mākslīgo skaistumu, taču viņai par to ir nospļauties – viņa, līdzinoties Bārbijai, jūtas laimīgāka nekā jebkad agrāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!