Foto: Vida Press/Twitter.com/MamaJune_BooBoo
Viena no populārākajām un tautā iemīļotākajām resnītēm ASV ir realitātes šovu zvaigzne Džūna Šenone (attēlā), kuru amerikāņi mīļi dēvē par Mammu Džūnu. Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka viņa uzsākusi cīņu ar lieko svaru.

Džūna slavena kļuva pirms vairākiem gadiem, kad viņas mazā meitiņa Alana Tompsone jeb Hanija Bū Bū piedalījās bērnu skaistumkonkursu tēmai veltītajā šovā "Toddlers & Tiaras".

Meitenītes personība bija tik spilgta, ka viņas radinieki tika pie iespējas filmēties paši savā realitātes šovā. Amerikas un citu zemju ļaudis burtiski apbūra sirsnība, kāda valdīja ģimenē.

Savukārt ģimenes pavarda uzturētāja Džūna, kurai šovasar apritēs 38 gadi, pārsteidza ar savu vienkāršību un nesamākslotību – viņa kameru priekšā neiespringa par savu lieko svaru, reizi pa reizei nekautrējās palaist vēdergāzi un neslēpa savus netikumus, kuru vidū bija arī pārlieku liela aizraušanās ar ātrajām uzkodām.

Tiesa, pēdējā laikā Amerikas slavenākā resnīte ļoti notievējusi. Aizvadītā gada pavasarī Džūnai tika veikta kuņģa samazināšanas operācija. Viņa arī pievērsusies veselīgam dzīvesveidam, sākusi sportot un rūpēties par izskatu.

"Esmu zaudējusi vismaz pusi no sava ķermeņa," Džūna šomēnes sacījusi intervijā izdevumam "Radar Online". Tāpat viņa apstiprinājusi, ka nesen veikusi operāciju, kuras laikā atbrīvojusies no nošļukušās ādas krokas, kas parādījusies pēc straujā svara zuduma.

"Es neesmu perfekta, bet visu daru ar 100 procentu atdevi. Ticiet man, es nepārtieku tikai no salātiem," skaidrojusi omulīgā dāma.

Jāatzīmē, ka daudzi amerikāņu TV šovu fani šobrīd dīdās nepacietībā. Šonedēļ zilajos ekrānos tiks demonstrēta šova "Mama June: From Not To Hot" pirmā sērija. Tajā tiks atspoguļots, kā Džūna vairāku mēnešu garumā cīnījusies ar liekajiem kilogramiem un no resnītes pārtapusi par skaistuli.

Turklāt intrigu vēl jo lielāku dara fakts, ka apalīte jau labu laiku vairījusies no saviesīgu pasākumu apmeklēšanas un iziešanas sabiedrībā, liedzot iespēju fotogrāfiem tikt pie svaigiem kadriem, kas sniedz iespēju novērtēt viņas ķermeņa jaunās aprises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!