Foto: Kadrs no video
Šonedēļ pašmāju "drag queen" trio – Amuna Dāvis, Stefas un Janīnas – faniem būs iespēja vērot pavisam citādāku ieskatu draugu dzīvēs, jo saslimuša kolēģa dēļ viņiem nākas ievērot pašizolāciju.

Uz kādu laiku "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" filmēšanas komandai ieeja "drag queen" dzīvoklī būs liegta, taču draugi filmēšot viens otru un materiālu nodos televīzijas komandai.

Draugi sola parūpēties par īpaši aizraujošiem kadriem no savas ikdienas – gan skatītājiem demonstrēs jauniekārtoto dzīvokli, gan atklās, kāds ir sajūtas, izolējoties no ārpasaules. Tāpat būs iespēja sekot līdzi, kā draugi dodas veikt Covid-19 testu.

Dāvis saka: "Pašizolācijā darīt nav ko. Ko mēs darām? Nu, neko! Esam slinki – vai nu taisām ēst un guļam, vai skatāmies filmas un viss. Mēs vienkārši sēžam, ēdam, ejam ļoti vēlu gulēt un ļoti vēlu ceļamies. Un viss," par jaunajiem dzīves apstākļiem stāsta Amuna Dāvis.

Viņš novērojis, ka cilvēki visai bezatbildīgi izturas pret savu veselību un, baidoties no tā, ko citi varētu padomāt, vairās publiskās vietās nēsāt cimdus un maskas.

"Neviens, vienkārši neviens nevelk ne cimdus, ne maskas! Izskatās, ka cilvēkiem ir pilnīgi vienalga par šo vīrusu un neviens necenšas sevi pasargāt," spriež Dāvis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!