Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija pagaidām nenoskaidrota iemesla dēļ pabijusi pie sava pirmā vīra viņa apartamentos, ziņo "Elle".

Paparaci fotogrāfi Andželīnu Džoliju "pieķēruši" piektdien vēlu vakarā, kad viņa iznākusi no ēkas Bruklinā, kur dzīvo viņas pats pirmais vīrs, britu aktieris Džonijs Lī Millers.

Aktrise turp devusies viena, līdzi ņemot dārga zīmola vīnu. Millera apartamentos viņa uzkavējusies aptuveni trīs stundas un tad ar taksometru devusies prom.

Džonijs Lī Millers ir Džolijas ir pirmais no viņas trim bijušajiem vīriem. Abi iepazinās 1995. gadā filmas "Hakeri" uzņemšanas laikā. 1996. gadā tika dzertas kāzas. Tiesa, laulība ilga tikai gadu, kad pāris paziņoja par šķiršanos, un 1999. gadā tā tika oficiāli šķirta. Jau gadsimtu mijā Džolija apprecējās ar Billiju Bobu Torntonu.

Džonijs Lī Millers pēc attiecībām ar Džoliju 2008. gadā salaulājās ar modeli Mišelu Hiku, taču šī laulība tika šķirta 2018. gadā.

Kā zināms, Džolija pēdējos piecus gadus tiesājas ar savu trešo vīru Bredu Pitu. Pēc laulības izjukšanas abi nespēja vienoties par bērnu aizgādniecību; Džolija vēlējās, lai Pitam nav audzināšanas tiesību, taču nupat Pits savu bijušo sievu uzvarējis tiesā un izcīnījis tiesības piedalīties abu sešu atvašu audzināšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!