Foto: DELFI

Raidījuma Kinomānija vadītāja Anna Rozīte (attēlā) jau kopš vasaras uzturā lieto īpašu pozitīvi uzlādētu ūdeni un iesaka visiem pirms dzeršanas pateikt ūdenim kādu pozitīvu vārdiņu, tādā veidā uzlabojot ūdens kvalitāti un līdz ar to pašiem savu veselību.

"Par to, ka ūdenim piemīt atmiņa, uzzināju no dokumentālās filmas. Tajā zem mikroskopa izpētīts, kā mainās kristāliņi, no kuriem sastāv ūdens, ja tam saka labus vārdus, un kā - ja ūdeni nolamā vai stāsta tam sliktas lietas.

Rezultātā tam ūdenim, kam bija stāstītas pozitīvas lietas, kristāliņi izskatījās kā sniegpārsliņas, bet tam, kam teikti negatīvi vārdi, struktūra bija izsmērēta," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Rozīte.

Pēc filmas noskatīšanās Kinomānijas vadītāja sapratusi, ka ūdenim piemīt atmiņa, un pozitīvās vai negatīvās lietas, ko ūdens atceras, nonāk mūsos, kad to iedzeram. Tāpēc viņa jau no vasaras izvēlas lietot pozitīvi uzlādētu ūdeni.

"Krāna ūdens ir redzējis tikai kanalizāciju un dzelzs trubas, tāpēc priecājos par to, ka arī Latvijā nopērkams īpašais strukturētais ūdens Memory Water. Strukturētais ūdens jau ir pozitīvi uzlādēts - tam uz pudeles uzzīmēts mīlestības kristāls, kas nozīmē, ka ūdens jau piedzīvojis pozitīvu pieredzi. Šo ūdeni uzturā lietoju daudz, un tas nemaz nav tik dārgi," stāsta Rozīte.

Ja uzturā netiek lietots īpašais strukturētais ūdens, Rozīte iesaka pirms dzeršanas vienkārši aprunāties ar ūdeni, pateikt tam pozitīvus vārdus, ar tiem attīrot dzeramo.

"Pirms dzert ūdeni, tam vienkārši jāpasaka paldies par to, ka tas dod skaistumu, veselību, un ūdens to arī dos pretī. Tas ir kā vecajā sakāmvārdā - ko sēsi, to pļausi. Svarīgākais ir pašam tam ticēt, un es ticu tam, ka dodot labu, labu arī saņemsi pretī. Kāpēc lai tāpat nebūtu arī ar ūdeni?

Protams, nav tā, ka uzreiz, kad sāku dzert strukturēto ūdeni, mana veselība pēkšņi uzlabojusies, bet es jau arī neesmu cietusi no nekādām depresijām vai citām kaitēm, paldies Dievam. Man vienkārši patīk tas viss process - sajūta, ka, vienkārši dzerot ūdeni, tu dari sev labu, pildi sevi ar gaišumu, pozitīvām sajūtām un mīlestību," spriež Rozīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!