Foto: Privātais arhīvs
2020. gada jūnijā ukraiņu izcelsmes krievu dziedātāja Anna Sedokova pavēstīja, ka nopirkusi jaunu dzīvokli. Šobrīd kļuvis zināms, ka dziedātāja šo īpašumu pārdevusi.

"Kas daudz strādā un pareizi nosprauž mērķus, tas var nopirkt otru dzīvokli," sociālo tīklu vidē pirms diviem gadiem rakstīja latviešu basketbolista Jāņa Timmas sirdsmīļotā Anna Sedokova. Pozējot pie betona sienām bez apdares, dziedātāja toreiz meklēja "savus" cilvēkus, kas varētu veikt remontu viņas jaunajā dzīvoklī.

Taču nu šis miteklis ir pārdots, vēsta Krievijas medijs "Ekspress Gazeta". Šovbiznesa aprindās zināmais Rustams Solncevs pat paudis viedokli, ka Sedokova nonākusi finansiālās grūtībās, tāpēc izšķīrusies par labu īpašuma pārdošanai. To, ka dzīvoklis pārdots, apliecinājusi arī pati māksliniece. Arguments: grūtības veikt remontdarbus, turklāt viņa pati šobrīd kopā ar vīru mitinās ASV.

Sedokovai palicis dzīvoklis Maskavas augstceltnē, kas pirkts pirms vairākiem gadiem par 58 miljoniem Krievijas rubļu (apmēram 660 000 eiro). Īpašums tika iegādāts ar bankas aizdevuma palīdzību, kredīts ņemts uz 20 gadiem. Kad Timmu pāris ir Maskavā, viņi dzīvo tur.

Šobrīd Jānis Timma un viņa sieva iekārtojušies savrupnamā Maiami – mājā ar sešām guļamistabām, vairākām vannasistabām un, protams, baseinu. Krievijas tabloīdi lēš, ka nams nav iegādāts, bet gan tiek īrēts. Viena diennakts tajā maksā 135 tūkstošus rubļu jeb 1537 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!