Latvijā savulaik atpazīstamību iemantojusī krievu modele Anna Cine (attēlā) šobrīd dzīvo Maskavā, ar pilnu atdevi nododas starptautisku projektu vadīšanai un ar modeles darbu nodarbojas tikai hobija līmenī, bet darba dunā viņa neaizmirst arī par sevis uzturēšanu formā.

"Modeles profesija ir ietekmējusi manus uzskatus par to, kāda ir ideāla figūra. Esmu izmēģinājusi visas diētas un sapratusi, ka uz diētām labāk nesēdēt, jo agrāk vai vēlāk tāpat sanāk norauties," DELFI Izklaidei stāsta Anna.

Ikdienā modele ievēro pareiza uztura principus un ēd pilnvērtīgu pārtiku, bet savu ēdienkarti viņa drakoniski neierobežo.

"Es lutinu sevi ar tortēm, hamburgeriem, bulciņām, alkoholu un citām lietām, bet, protams, saprātīgās devās," skaidro modele.

Tiesa, no dažiem ēdieniem viņa izvairās, jo zina, ka to lietošana uzturā liks pieņemties svarā - starp ēdieniem, ko modele cenšas neēst, ir dažāda veida salāti ar majonēzi, kartupeļi un cepti ēdieni.

"Bez miltu ēdieniem gan es nevaru dzīvot, tad es uzreiz kļūstu dusmīga. Šī iemesla dēļ es katru dienu ēdu cepumus un bulciņas. Tad es labāk palieku bez pusdienām," smejoties atklāj Cine.

Protams, lai uzturētu slaidu līniju, neiztikt arī bez fiziskām aktivitātēm - ikdienā viņa cenšas daudz pārvietoties ar kājām, bet, ja jūt, ka klāt nāk svars, atsakās arī no liftu lietošanas.

"Varbūt tas skanēs pārspīlēti, bet viens no vislabākajiem sporta veidiem, kas palīdz uzturēt muskuļu tonusu, ir sekss. Regularitāte gan, protams, ir atkarīga no attiecībām ar partneri," smaidot atklāt Cine. 
Tāpat sieviete regulāri izmanto ķermeņa skrubjus un vienmēr problemātiskās ķermeņa vietas bagātīgi ierīvē ar krēmiem un masē.

Lai kontrolētu savu svaru, Cine lieto daudzu sieviešu iecienīto metodi - viņas skapī ir dažādu izmēru apģērbi, un, ja nākas izvēlēties lielāka izmēra drēbes, modele nekavējoties ķeras pie situācijas labošanas.

"Ir kāds ļoti labs notievēšanas veids, bet to es labāk nerekomendēju - stress! Stresa situācijās cilvēki tievē ļoti strauji. Man tā vienmēr notiek," atklāj modele.

Ja nepieciešams strauji nomest liekos gramus, viņa ķeras pie stingras diētas - ja gribas ēst, viņa dzer ūdeni, kā arī ar lielu azartu metas mājas kopšanas darbos, kas gan Annai nav tik tuvi, kā seksa prieki, bet kā vienu no mīļākajām fiziskajām nodarbēm viņa min dejošanu kopā ar savu dēliņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!